25.12.2014

Paljastelua

Perinteisen lahjakimaran aika. Tytti esitti joululahjatoiveen sukista, jotka olisivat niin pitkät että näkyisivät nilkkureista ja "vois niissä olla vähän jotain kuviotakin". Tämmöiset tuli, mallina Laila's socks.  
 Pohjavärinä on Roosa Nauha sukkalankaa tummanharmaassa sävyssä, kuviot on tehty Novitan Pikkusiskolla.  Kerrankin löytyi kaunis harmaa sukkalanka, joka ei maksa aivan maltaita (josta syystä tästä langasta tehtyjä sukkia raskii käyttää... On minulla niitä upeita käsinvärjättyjäkin sukkalankoja, mutta kynnys niistä tehtyjen sukkien käyttämiseen on jostain syystä suurempi...)

Yhtä aikaa kissalapasten ohjeen kanssa valikoitui pitkän selaamisen jälkeen myös vekkulit tinttilapaset. Ohje oli hyvin samanlainen kuin Natalia Morevalla näyttää olevan, hyvin kirjoitettu mutta jälleen niillä leveillä ranteilla. Näihin teinkin joustinneuleen ja aloitin kirjoneuleen vähän ylempää kaaviosta. Vaikeinta oli löytää värirajoittuneesta lankavarastostani sinisiä lankoja tintteihin! Nämä lähtivät paketissa äidille.

Sitten muutamat perussukat 7veikasta, vasemman puoleiset raidoitin itse, oikean laidan langat oli jo Novitan setä raidoittanut valmiiksi. Mukavaa aivolepoa vaihteeksi ja nopeasti valmistuivat!
 
Mukavaa Joulunjatkoa. Minä vetäydyn neuleen ja suklaarasian kanssa Yle Teeman lahjapaketin äärelle.

8 kommenttia:

outi kirjoitti...

Hyvää joulua! Minä pääsen neuleen ja suklaan pariin vasta tapanina. Siihen asti sukuloidaan ja siirrytään paikasta toiseen. Komeita neuleita olet tehnyt, mutta un huomio karkasi kyllä noihin kenkiin. Iik, että on makiat.

Menninkäisrinsessa kirjoitti...

Ui, ihania töitä kaikki. Noissa lapasissa on mukavasti silmäniloa, kun löytyy jos minkäkinlaista juttua katsottavaksi.

Mari kirjoitti...

Upeita neuleita, varsinkin nuo lapaset - niin kauniit!

Tytti kirjoitti...

Tytti ja Siippa kiittävät sukista! Ja nuo äidille menneet tintti-lapaset on hienot myös.

Tiina kirjoitti...

Oi, mitkä tintit! Upeita lahjaneuleita! :)

iso gnu kirjoitti...

Mukavaa Tapania ja joulun jatkoa!

Hienoja neuleita!

Hepsi kirjoitti...

Ihanat tintti-lapaset!

Emma kirjoitti...

Tinttilapaset on henkeäsalpaavan kauniit! Hyvää uutta neulevuotta :)