11.1.2015

Eyeblink

Joululahjaneulomisten jälkeen pitää laittaa Tytin synttärilahja kiiruusti puikoille sillä sen lahjonnan aika koittaa aina näin alkuvuodesta. Tällä kertaa vihjeiden perusteella oletin huivin olevan toivelistan kärjessä joten ei muuta kuin mallia ja lankaa valitsemaan. Lanka löytyi omasta kaapista, eihän se siellä kerennyt olemaankaan kuin 5 vuotta (jämät tästä neuletakista). Mallin suunnittelija oli selvillä alusta saakka, halusin neuloa jonkun monista  Heidi Alanderin kauniista huivimalleista.
 Malliksi valitsin Eyeblink-huivin oikeastaan siksi, että se näytti olevan muodoltaan eniten kaulaankietaistavin. Malli oli helppo neuloa ja siitä tuli kaunis. Jännitin hieman lankavalintaani lähinnä värin takia, että onko se Tytin mielestä liiankin maanläheinen mutta saamani palautteen perusteella se taisi olla nappivalinta :)
 Alimmainen kuva on otettu ulkona, jossa huivin väri muuttuu liiankin harmaaksi, väri on ylemmissä kuvissa lähempänä oikeaa. Nyt vain pitäisi vihdoinkin neuloa se pitsihuivi ihan itselle sillä yksikään tekemistäni ei ole omaan käyttööni päätynyt.

4 kommenttia:

Ingi kirjoitti...

Kaunis huivi! Pitkä ja kapeahko on malliltaan todellakin käytännöllinen.

Menninkäisrinsessa kirjoitti...

Kaunis malli ja väri ja kaikki!

Tiina kirjoitti...

Hurmaava harmaa! Itsellänikin on juuri Eyeblink puikoilla, mutta valitsin niin ohuen langan, että se ei tunnu valmistuvan ikinä. :D

Tiia N kirjoitti...

Mullakin on tää tuloillaan. Ja edellistä kompaten: tosi ohuella langalla. Mutta kun näitä kuvia katsoo, niin usko vahvistuu, että vaiva kannattaa. Todella ihana!