31.3.2015

Terra

 Ei minulla edelleenkään ole pitsihuivia mutta nyt sentään jo vähän sinnepäin. Tässä Jared Floodin Terra-huivissa on hillitty pitsihkö reunus mutta ei kuitenkaan liian naisellista reikäneulosta ja parempi varmaan niin. Muuten huivissa on rytmikäs pintaneule oikeilla ja nurjilla kerroksilla.
Huivin lanka on peräisin jo vuodelta 2007, jolloin Tytti toi sen ameriikantuliaisina. Lanka on käynyt jo slipoverina ja puolikkaana neuletakkinakin, mutta jotenkin se ei ole löytänyt sitä oikeaa kohdetta. Nyt saattoi onnistua sillä lanka on mitä ihaninta huivilankana! Lanka on jo tuotannosta poistunutta villa-silkkisekoitetta ja pinnaltaan tweedimäistä mutta ei yhtään karheaa. Isoilla puikoilla neulottuna ja pingotuksen jälkeen neulos on mahtavan laskeutuvaa. Lankaa meni 150 grammaa ja jäljellä on vielä samanmoinen satsi, että kenties toinenkin huivi näkee päivänvalon jossain vaiheessa.
Malli: Terra by Jared Flood
Lanka: Elsebet Lavold Silky Tweed
Puikot: 4mm

7 kommenttia:

Menninkäisrinsessa kirjoitti...

Kaunis ja riittävän kookas huivi.. Mistä sais huivikärpäsen tännekin puremaan? Olis tarvetta, mutta sukkaa vaan pukkaa..

Liina kirjoitti...

Onpas se HIENO! Mä en oo kummoinenkaan pitsityyppi, joten tuollainen juuri kolahtaa ja kovaa.

Ja sopivaa kokoluokkaakin näyttäisi olevan, huiviksi :)

Lotta kirjoitti...

Ihana huivi ja kaunis väri langassa! :)

Ingi kirjoitti...

Nätti huivi ja sopivan iso! Pitsihuiveillekin on käyttöä, vaikka itse en osaa pitää niitä hartioilla niin, että kaikki hienoudet eli kuviot näkyisivät. Niitä on kyllä kiva neuloa.

Anskuli kirjoitti...

Onpa todella kaunis. Herkkä, muttei liian pitsinen omaan makuun :). Värikin on hieno kun mikä

Tiia N kirjoitti...

Hyvännäköinen huivi! Lanka sopii malliin upeasti. :)

Anu kirjoitti...

Siitä tuli tosi upea! Lankasi sopii huiviin tosi hyvin.
ps. Mulla on juuri nyt Terra puikoilla okrankeltaisesta langasta.