23.5.2015

Aina mun pitää neuloa

 Olen kyllä neulonut huivivajaustani kiinni ihan korkojen kanssa! Tämä uusin lähti siitä, että halusin huivin mieliväreissäni. Netin syövereissä pyörittyäni ihastuin Nangou-huiviin, jossa ainaoikeaa elävöittää kontrastiväriset reikäraidat. En kuitenkaan ostanut ohjetta vaan tein vastaavia raitoja hieman erimalliseen huiviin, johon minulla oli jo ohje. Kiva tuli näinkin! Lankana on ashes-sävyinen Kraft Hand-dyed BFL sock, jota olen hillonnut muutamien eriväristen toveriensa tavoin kaapissa jo pitkään. Mutta kun niitä ihanuuslankoja ei tahtoisi neuloa pois vaan sitä odottaa sitä "täydellistä mallia" johon ne upottaa. Nyt päätin lopettaa vatuloinnin ja neuloa yhden vyyhdin pois. Keltaiset raidat on Cascade Heritagea.
 Ja koska on kevään kohokohta, euroviisujen finaalipäivä, piti sitä juhlistaa tekemällä raparperiherkkuja. Tällä kertaa kokeilin marmeladia, ja yllättävän hyvin onnistuinkin. Ei nyt ihan vihreiden kuulien tasoisia mutta melkein!
 Ohje raparperimarmelaadiin löytyi Tuulikummun keittiössä blogista.

10 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Tosi kaunis huivi, kivasti nuo keltaiset raidat piristää harmaata. mielenkiintoisen kuuloista tuo raparperimarmeladi, täytyy ehkä kokeilla joskus :)

Menninkäisrinsessa kirjoitti...

Vaude. Siis tosi makee tuo värireikäraidoitusjuttu, kiitos ideasta!

Maryse kirjoitti...

Pretty scarf!

Maryse kirjoitti...

Pretty scarf!

AnniKainen kirjoitti...

Haa, miten hyvä otsikko ja huivi myös. Pitääpä kokeilla jotain saman tyylistä, meinaan kun aina mun pitää neuloa niitä tavan baktuksia. Vaihtelu vois virkistää :)

MiunMaun kirjoitti...

Mielettömän kaunis huivi! Voin kuvitella sen neulomisenkin olevan mukavaa. Ihanaiset värit.

Tiina kirjoitti...

Oi nam - sekä huiville että herkuille!

Ansku kirjoitti...

Tuo huivi kolahti välittömästi, aivan, aivan ihana! Olen samaten ihaillut Nangou-huivia, mutta tällä hetkellä juurikin tässä neulomasi malliset huivit kolahtavat minuun eniten. Ja tuo reikäraitakuvio sopii mahtavasti tuohon huivimalliin!

jennileena kirjoitti...

Ihana huvi! :) Yritän tässä vähän metsästää neuleinspiraatiota, kun en ole aikoihin mitään neulonut. Tästä kyllä löytyy inspiraatiota :)

Aino P. kirjoitti...

Tosi makee huivi :-)