17.5.2015

Raitojen rytmiä

Aivottomana tv-neuleiden suosikkina jatkavat edelleen erilaiset raitasukat. Olen kokeillut (en kylläkään aina niin tietoisesti) pätkävärjättyjen lankojen erilaisia yhdistelmiä ja raitarytmejä. Drops Fabel -lankojen valmiiksi raidoitetut kerät sulivat yhteen räsymattomaiseksi pinnaksi yhden kerroksen raidoituksella. Väreinä 903 ja 911. Aikamoiset karkkivärit.
Keltaisen yksivärisen Fabelin yhdistin liukuvärjättyyn harmaaseen Delight-lankaan. Resorit, kantapäät ja varpaat yksiväriset, muuten kahden kerroksen raitaa.
Liukuvärjättyä Delightia tässäkin, nyt ruskeansävyisenä (02) yhdistettynä valkoiseen Fabeliin. Ruskealla 5 kerrosta, valkealla 2. Rauhalliset ja maanläheiset tuli näistä.
Ja niinhän se vain on, että kuva kuin kuva ja varsinkin neulekuva paranee aina kun varsinaiset linssiluteet saapuvat paikalle.

16 kommenttia:

Ryyni kirjoitti...

Ah, kaunista! Ja taas lisää houkutuksia...

Riitu kirjoitti...

Kivoja sukkia kaikenlaisiin mielialoihin :-) Miten tuo Delight käyttäytyy sukissa?

Menninkäisrinsessa kirjoitti...

Hianoja sukkia ja erityisen hieno tuo tein lankakoira!

Aino P. kirjoitti...

Oi kuinka kivoja! Ihanan iloiset nuo räsymatot, rauhalliset keltaharmaat ja tyylikkäät ruskearadalliset. Raitasukat on kyllä ihania!!!

Annika kirjoitti...

Ihania sukkia! Kyllä nuo pätkävärjätyt langat toimii parhaiten yhdistettenä johonkin toiseen lankaan

Nasti kirjoitti...

Delight toimii hyvin, kestää pesua ja käyttöä!

Ingi kirjoitti...

Aivan upeita sukkia! Olen itsekin raitasukkien lumoissa, väreillä leikittely on kivaa!

Heidi kirjoitti...

Näistä on vaikea valita omaa suosikkia, kaikki kombot toimivat niin hyvin. Jokin noissa räsymattosukissa kuitenkin viehättää. Ehkä sellainen kiva kotoisuus?

outi kirjoitti...

Mistähän nyt tuulee, mutta nuo pinkkisävyiset iskevät tällä kertaa lujiten. Tykkään valtavasti tuosta pinnasta; olet tainnut tehdä samalla pinnalla aiemmin toisetkin?

Nasti kirjoitti...

Mä yllätyin kans miten paljon niistä tykkään! Blender socks taitavat olla ne mitä muistelet. Samat langat melkein mutta ei ihan pelkkää tasaraitaa. Kieltämättä silti samantyylinen lopputulos!

Elina kirjoitti...

Ihania sukkasia :)

MiunMaun kirjoitti...

Ihastuin hirmuisasti näihin kaksiin vikoihin. Muhun selkeästi uppoaa tämä liukuvärjäystaita. Mieluusti näitä raitaturkielmiasi katsastelisin vaikka enemmänkin ;-)

Pari päivää sitten tänne löysin, silmät ottivat tuohon blogikoiraan. Itse walesien kanssa asuneena jumahdin lukemaan blogia alkuun asti. Kaksi yötä siinä meni!

Nasti kirjoitti...

Ohoh, oletpa urakoinut Pujoliivin parissa! Pitäis lukea joskus itsekin noita arkistoja. Tämä nykyinen blogikoira on ollut mukana menossa vasta muutaman vuoden, sitä ennen virkaa hoiti vanhempi herraskoira.

Tiikerinlilja kirjoitti...

Ihania sukkia. Itse en ole vielä neulonut fabelista sukkia, lankaa kyllä löytyy varastosta. Tosin valkoisena, joten voi olla, että lanka pääsee kesällä ensin kasviväripataan.

Tiia N kirjoitti...

Aivan ihania raitavariaatioita!

Zelda kirjoitti...

Päätähtiä siis täälläkin maukkaiden marmeladien ja ihanien sukkien lisäksi:)