16.8.2015

Marjapuuron viehätys

Olen ennenkin kirjoittanut inhokkiväreistäni, joihin kuuluu mm. violetti. Pikkuhiljaa urheiluvaatteiden myötä olen alkanut siedättyä sähäkälle pinkille ja myös munakoison ja marjapuuron sävyt näyttävät jo ihan hyvälle. Kerran ostin Holst Coastia Plum-sävyssä ja nyt se pääsi huiviksi asti. Ei paha ollenkaan! Toisaalta tiedän, että tämä on enemmän äitini värejä ja saattaa olla että huivi löytää vielä uuden kodin.
Huivi on taattua Janina Kallion laatua, Herald nimeltään. Mallineule oli ihanan yksinkertainen ja huivi valmistuikin pikkuhiljaa tv-neuleena. Ja lankahan on mitä ihaninta huivilankaa!
 Huivien kuvaamisessa on kyllä oma hommansa jos ei halua kuvata kaikkia samalla kaavalla. Mitään luotto-oksaa ei ole mihin sitä ripustaa ja kuitenkin tahtoisi esitellä huivin koko komeudessaan. Nyt näätte sitten ankean pyykkinarukuvan ja halkoliiterin portaat. Väri on kuitenkin kohillaan :)


Kauniit kiitokset Menninkäisrinsessalle ja Rouva Sammakolle Liebster Awards-haasteesta, lämmitti kovasti mieltäni! Jätän kysymykset toistaiseksi vielä hautumaan :)

4 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Taidan laittaa kohta itsekin jonkun Janina Kallion huivin puikoille, on ne vaan niin kauniita!

Riitu kirjoitti...

Kiva malli ja nätti väri. Värimieltymysten suhteen kannattaa pitää varansa... Olen melko varma, että marjapuuroon mieltyminen on ikäkysymys! :-D

Ingi kirjoitti...

Kuvat ovat nättejä kuten on huivikin!

Liina kirjoitti...

Ihana! Mä en oo kauheasti pitsi-ihmisiä, mutta tuollaisesta jotenkin graafisesta pitsistä tykkään kyllä ihan hirveästi.