10.8.2015

Retrohelmi

 
 Saimme viime keväänä kutsun suloisen Oiva-pojan kummeiksi. Neuloin jo keväällä vesselille vihreäsävyiset junasukat ja nyt väriteema jatkuu. Lupasin neuloa kummipojalle talveksi vähän isompaa lämmikettä ja kyselin vanhemmilta että onko jotain väritoiveita. Äitinsä vastasi onnekseni että vihreää ja keltaista, kunnon retrovärejä siis! Vaaleansinistä lankaa kun ei olisi tästä huushollista löytynytkään, joten olen onnekas kun saan neuloa omia lempivärejäni.
Malleja selasin monta iltaa ja lopulta päädyin Dropsin ilmaisohjeeseen. Tämmöinen jumpsuit vai mikähän tämä nyt sitten onkaan on viehättävä katsella, mutta toivottavasti myös käytännöllinen pukea? Koko etumus kuitenkin aukeaa eikä nappejakaan ole montaa, jos puettava oikein kiemurtelee. Lisätilaa vaippapepulle tein lyhennetyillä kerroksilla.
 Oliivinvihreän (Novita Pikkusisko) lisäksi valitsin väreiksi oranssin, ruskea ja niitä raikastamaan valkoisen (Drops Fabel). Koko on 80cm ja ajattelin että äkkiäkös tämän neuloo. Yllättävän kauan tätä sai kuitenkin hieroa ennenkuin haalari oli valmis. In action kuvia ei ole nyt tarjolla, puku on vielä vähän reilu mutta äkkiäkös veitikka tähän kasvaa sopivaksi. Eikä ne pakkasetkaan ihan ovella vissiin vielä ole.


7 kommenttia:

morso kirjoitti...

Jos oikein lasten vauva- ja taaperoaikoja mistan, niin toi on just täydellinen malli. Ei mitään ylimääräistä lärpäkettä tai härpäkettä, joten sujahtaa mukavasti talvihaalarin alle. Ja värit kyllä kelpais mullekin. :)

Menninkäisrinsessa kirjoitti...

Kyllä kummipojan nyt kelpaa!

Rouva Sammakko kirjoitti...

Tuossa kelpaa talvella potkutella. :)
Annoin sinulle blogissani (Sammakon sunnuntai) Liebster Awards -haasteen. Toivottavasti otat sen vastaan!

JennyF kirjoitti...

Ihanan harmoninen haalari!

Niina Risulainen kirjoitti...

Ihana! Meilläkin olisi jo tarvetta isommalle haalarille. Haalarit on kyllä ihan must pienillä lapsilla :)

iikku kirjoitti...

Tosi kiva haalari ja just hienot värit!

Anskuli kirjoitti...

Onpas kiva, värit on juuri oikeat tosi kauniit! Ja juuri tuollainen villahaalarin olla pitää!