12.12.2015

Beige meininki

Niitä hetkiä varten, kun ei ole niin kovin villi olo ja haluaa vain sulautua ympäristöönsä ja miksei tapettiinkin, on hyvä olla olemassa beiget asusteet. 
 No ehkei beige nyt aivan niin paha väri ole, mutta aika neutraali se on. Alpakkajuhlilta ostin muutaman kerän beeshiä Dropsin Nepalia ja niistä tämä setti tupsahti parissa illassa. Ensin löysin Handepanden uuden lapasohjeen, jolla tuli kyllä omaan käteeni erittäin sopivat lapaset. Leveämpikätisen kannattaa sovitella matkan varrella. Lapasissa on itselleni ennen kokeilematon intialainen peukalokiila (älkää kysykö, en tiedä nimen alkuperää). Etsiskelin lapasille kaveriksi ensin palmikkopipon mallia, mutta päädyin mukavan rentoon Cocoon -pipoon. Iso tupsu kruunaa tottakai tämänkin pipon! Settiin meni melkein 4 kokonaista kerää lankaa.


8 kommenttia:

Mirella kirjoitti...

Ihanat nuo lapaset!

Tiina kirjoitti...

Kyllä sillä beeshillä paikkansa on! Ja kiitos lapasmuistutuksesta - lunastin toverilta just eilen kaksi kerää Nepalia, enkä millään muistanut, mikä se ohje olikaan, jonka halusin niistä neuloa. No tuohan se! :)

Sanna kirjoitti...

Upea setti! Kuulin muuten juuri eilen, että beige on nyt uusi musta :)

Inka kirjoitti...

Tosi kiva setti! Beige on pitkään kuulunut mun suosikkeihin kaikessa neutraaliudessaan ja olen vähän hplmistyneenä seurannut vallinnutta värin dissausta. Mutta kai se sieltä nousee ja saa osakseen ymmärrystä ; )

Hyvin sopii tuo setti sun takkiin!

Niina Risulainen kirjoitti...

On kyllä kauniit lapaset :)

Ryyni kirjoitti...

No nyt mun täytyy ehkä käydä hakemassa sitä Nepaliakin, kun halvalla saa. Tosi nätit lapaset ja mukavan näköinen pipo!

Pitko kirjoitti...

Hieno setti! Välillä on kyllä kieltämättä hyvä löytää vähän neutraalimpiakin värejä päähän vedettäväksi. :)

Elina kirjoitti...

Kyllä on hienot!