24.12.2015

Joulusukat

Tänäkin vuonna osallistuin joulukalenterineulontaan. Joulusukkakalenteri oli Niina Laitisen Facebookissa julkaisema ja siinä neulottiin 7 Veljeksestä kirjoneulesukat. Joka päivä julkaistiin pätkä kirjoneulekaaviota polvisukkiin, jotka valmistuivat jouluaatoksi. Mukana oli ilmeisesti satoja neulojia. Suunnittelija laittaa ohjeen Ravelryynkin jossain vaiheessa, joten mattimyöhäisetkin voivat nämä sukat neuloa. (EDIT. Ohje löytyy nyt Niina Laitisen blogista täältä)

Ohjeessa kehoitettiin varaamaan kaksi kerää kyseistä lankaa, mutta minä ajattelin hyödyntää jämälankojani (ja ihmettelin, että miten mulla näitä paksujakin voi olla näin paljon?). Toki kaksivärisistä sukista olisi tullut seesteisemmät, mutta näistä tuli enemmän minun näköiset! Aikamoisen paksuthan nämä on eikä kyllä ihan heti vastaaville taida olla tarvetta. Itse neulominen oli kyllä mukavaa ja sopivan aivotonta, kun ei värivalintaa enempää tarvinnut pohtia. Seurasin sivusilmällä myös sitä toista jämälankasukkajoulukalenteria, siinä tuntui olevan hieman liikaa sitä päivittäistä aivotyötä minun makuuni.Lämmintä Joulua kaikille Pujoliivin ystäville!

18 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Todella kauniit nämä sinun versiot sukista. Ihanat kun noissa on noin paljon väriä :)
Oikein hyvää joulua!!!

Ryyni kirjoitti...

Kauniit sukat, ja ihanaa joulua sinulle myös! :)

jayja kirjoitti...

Oi vau todella upeat! Paljon kivemmat kuin kaksivärisenä tehdyt.

Marlee /Kättein jälet kirjoitti...

Todella kauniit sukat! Kauniit värit. Hyvää joulua siullekin!

Emma kirjoitti...

Hieno jämisversio! Miuta harmittaa kun en ajoissa tätä sukkalakalenteria huomannut, tää ois ollu sopivan simppeli ja kuitenkin tarpeeksi jännä :D Rauhallista joulunaikaa :)

Mirella kirjoitti...

Voi miten hienot! Upeaa joulun jatkoa :)

JennyF kirjoitti...

Nämä ovat upeat! Jos olisin ehtinyt, olisin neulonut nämäkin, ja nyt jälkeenpäin melkein harmittaa. Ehkä neulon myöhemmin!

Linnea Borealis kirjoitti...

Upeat sukat! <3

Hyvää joulua Sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat sukat! Minulla olisi vino pino just 7 veljeksen jämiä, joten tuo olisi ollut minulle sopiva kalenteri, mutta höh kun en huomannut �� Eipä silti, sukkia kyllä löytyy tästä huushollista ennestäänkin... Ihanaa joulun jatkoa ja kiitokset kivasta blogista!
T. Hanna

Puuhis kirjoitti...

Hienot!

Pitko kirjoitti...

Ne on hienot. :) Kiva värikombo.

Soile kirjoitti...

Vitsit miten nämät ovat hienot! Joskus se enemmän värejä on vaan enemmän. Tallensin just ohjeen Ravelrystä. Jos sitten vaikka sinä kuuluisana "jonain päivänä"?

Aino P. kirjoitti...

Nää on kyllä ihanat! Lukeutuvat kyllä niihin kauneimpiin versioihin näistä joulukalenterisukista. Oon tykännyt monista kaksivärisistäkin, mutta näiden värit on kyllä vertaansa vailla!

Niina Risulainen kirjoitti...

Ihanat jämäversiot :)

Tuija kirjoitti...

Aivan mahtavat! Värivalinnat, kuviot ja kaikki! Minä en tiennyt tällaisesta kalenterista mitään - voihan harmi. Täytyypä käydä nyt napsasemassa ohje talteen ravelrystä. Sitä toista kurkkasin ekana päivänä, ja totesin heti, että ei ole minua varten. Minulla ei ensinnäkään ole suuria määriä ohuita ja erivärisiä sukkalanganjämiä, ja muutenkin. Ei vaan jaksanut. Oli muutakin kutomista, vaikka blogihiljaisuuden perusteella ei siltä ole vaikuttanut.

Antoisaa neulevuotta teille molemmille! :)

Katja kirjoitti...

Mistä löytyy ohje näihin

Nasti kirjoitti...

Katja, linkki ohjeeseen lisätty tekstiin :)

Dorothea kirjoitti...

Oh wow! These are gorgeous! I love your interpretation! :)