26.12.2015

Joululahjoja

Tutkimme kerran työpaikan kahvihuoneella kalenteria ja tajusin että jouluun on enää 10 viikkoa aikaa! Että jos meinaan itseneulottuja lahjoja antaa niin pitää pikkuhiljaa siirtyä asiaan. Aikaisen aloituksen johdosta taisin ehtiä neuloa enemmän kuin koskaan. Muutaman lahjatoiveenkin sain mutta enimmäkseen taas luotin vaistooni ja aiemmin saatuihin palautteisiin. Mielestäni löysin sopivat mallit kullekin lahjan saajalle. Tässä ensimmäinen satsi, loput esittelen ensi kerralla.
 Tytti-sisko toivoi  vihreää kirjoneulepipoa ja sen hän sai. Pääväri on Novitan Pikkusiskoa, muut värit pohjattomasta jämälankapussistani. Malli ja silmukkamäärät ovat Raituli-piposta mutta kirjoneule on lainattu Hamish-sukista. Aikas kiva tuli!

 Eräs ystäväni on suuri kissojen ystävä ja meidänkin karvaista laumaa useasti hoitanut ja hänelle tein jo hyväksi havaitulla mallilla Moggies-lapaset. Nyt lankana on Drops Fabelia eri ruskean sävyissä. Olen jo hankkinut Tukuwoolia itselleni tulevia kissalapasia varten, mutta kahdet neulottuani oli pakko pitää vähän taukoa ensin aloitusta. Ehkä ensi talveksi? Malli on siis ihana eikä mitenkään vaikea jos kirjoneuletta on neulonut.

 Tytille ja siipallensa tein mätsäävät raitasukat omissa mieliväreissäni, mutta uskon että kelpasivat siihenkin talouteen :) Lankana Novita Nalle, vihreän olen itse joskus kauan sitten värjännyt Dylonin nappiväreillä.

6 kommenttia:

Mirella kirjoitti...

Voi nuo kissalapaset ... niin ihanat <3

Jaana kirjoitti...

Kauniita neuleita! Kissalapaset erityisesti:)

Tiia N kirjoitti...

Ihania neuleita! Ja nuo edellisen postauksen joulukalenterisukat myös!

Mervi kirjoitti...

Onpa hauska idea noissa kissalapasissa!

Pitko kirjoitti...

Hurjan hienoja! :)

Maryse kirjoitti...

Amazing work! All these projects are truly beautiful! The stripy socks are super cool and what about the cats mittens!