29.1.2016

Pakkasnorsut

Halusin tehdä kummipojalle yksivuotissynttärilahjaksi jotain superkivaa, siis superkivaa neulottavaa minulle! Olen jo kauan ihaillut ravelryssä lasten  Ella Funt-neuletakkia  ja nyt ostin sen ohjeen jo hyvissä ajoin ennen h-hetkeä. Hankin sitä varten myös vihreää Dropsin Baby Merinoa, kuviot ajattelin tekeväni jämäkeristä. Tuon vihreän sävy olikin tuommoinen kylmä vihreä mutta enimmäkseen lämpimistä väreistä koostuva jämäpussukkani sisälsi sen verran sopivia sävyjä että norsut ja muut kirjoneuleraidat sain aikaan.
 Värit eivät kyllä tosiaankaan täysin oikeina toistu ja kuvashetkellä paukkunut reilun 20 asteen pakkanen ei innostanut kovin kauaa värejä säätämään. Vihreä väri on kyllä monesti aika vaikea saada oikein ruutuihin tarttumaan.
 Tein 12-18 kk koon ja ja aika reilu tästä mielestäni tuli. Vihreää lankaa meni 150g, muita siis ihan pienet nöttöset. Synttärit ovat vasta kahden viikon päästä joten in action kuvia ei ole luvassa.

7 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Onpa symppis norsulauma! Onneks tulipalopakkaset hellitti, päästään neulekuvaamaan vähän inhimillisemmissä lämpötiloissa :)

Tiiti kirjoitti...

On hieno! Teitkö edes-takas vaiko rohkeasti steekkasit?

Päivikki kirjoitti...

Suloinen villatakki oli varmasti ihanaa neulottavaa=) Tykkään myös edellisen postauksen kirjoneulepiposta. Mie huomasin viime viikolla, että miunkin pitäisi neuloa päähineitä. Kaikki entiset on jo ihan kulahtaneita.Tuommoinen kirjoneulepipo oliskin ihanaa neulottavaa.

Aurinkokujalla kirjoitti...

Saaja on kyllä varmasti mielissään. Olen sun blogissa varmaan eka kertaa ja olisin liittynyt lukijaksi, jos olisin löytänyt kohdan mistä. Ois tosi kiva jos tulisit vasta vierailulle Aurinkokujalle.

Ingi kirjoitti...

Suloisia norsukuvioita! Langasta tykkään, pehmeä ja kulutusta kestävä. Yhden takin olen siitä tehnyt ja lisääkin voisin tuota lankaa hankkia.

Elina kirjoitti...

Oi miten suloinen neuletakki, ihastuttavat norsut :)

Niina Risulainen kirjoitti...

Inanat ronsut :D