6.4.2016

Öljypuu

Työkiireiden hellitettyä olen vihdoinkin talvilomalla. Talvea lähdin etsimään Kainuusta jossa vielä alkuviikosta oli parina yönä yöpakkasia ja kestohanget aamulla. Tänään sitten sielläkin satoi vettä, kuten koko matkan pohjanmaalle saakka. Onneksi sain taas ladattua päänupin muistikortille aurinkoa, järvimaisemia ja mäntymetsiä. Canonin muistikortille sain kuvia uudesta huivistani.

 Malli on Ravelryn ilmaisohje Graphic kerchief by Ce Persiano. Lankana Väinämöinen värissä öljypuu, tuommoinen mehevä oliivin ja pistaasinvihreän sekoitus. Tuotakaan väriä ei huivivalikoimassani löytynyt mutta nyt on sekin puute korjattu. Malli on hyvin yksinkertainen ainaoikein-huivi jossa on pari kontrastiväristä yksityiskohtaa. Olipa muuten vaikea löytää sopiva kontrastiväri omasta lankavarastostani! Päädyin lopulta valkoiseen kun mikään muu ei näyttänyt joko erottuvan tarpeeksi tai sitten ei sopinut muuten vain tämän vihreän sävyn seuraan. Jos joskus teen toisen huivin tällä mallilla, jätän tuon toisen pään kirjoneulehässäkän pois, En saanut siitä kovin kaunista ja loppujen lopuksi se on aivan turha. Mutta en pura! Kotimatkalla pyörähdin Kajjjaanissa R-Collectionin tehtaanmyymälässä jossa alerekillä minua odottivat täsmälleen huivin väriset vihreät pillihousut :)


Kotikotini piha-aitan seinä on nähnyt taatusti monenlaista ja toimii myös hienosti neulekuvaajan apulaisena.

7 kommenttia:

Tiia N kirjoitti...

Tosi kaunis, yksinkertainen huivi. Ja ihana väri! <3 Oon kanssa katellut tätä mallia ja miettinyt tuota kirjoneuleplänttiä. Ihan kivaltahan se näyttää, mutta toimisi huivi varmaan ilman sitäkin. Tai ehkä olisi sitten enemmän samankaltainen joidenkin muiden huivimallien kanssa.

Inka kirjoitti...

Vitsit miten ihana huivi! Tuollainen upea väri tulee hyvin oikeuksiinsa yksinkertaisessa mallissa.

Tuntuu, että olemme eräänlaisia neulekaksosia, sillä tein vähän aikaa sitten Öljypuusta (tosin Tuulen tyttärestä) huivin ja nyt on puikoilla vironvillasta Naima. Hauskaa : )

Lotta kirjoitti...

Ihana vihreä huivi!

Anonyymi kirjoitti...

wonderful!

iikku kirjoitti...

Nätti huivi. Tuo väri on kyllä todella kaunis.

Ryyni kirjoitti...

Onpas kiva, ja juuri oikean värinenkin!

Ingi kirjoitti...

Kaunis väri tuo oliivi! Kirjoneuleosuutta minäkään en ymmärrä, mutta raidat ovat kiva koriste!