8.7.2016

Parit kesäisen riehakkaat villasukat

 Puikkomaisterin sukkakirja on ollut minulla kovassa selailukäytössä mutta tämä on kuitenkin vasta toinen malli, jonka kirjasta olen neulonut. Ne moniväriset kirjoneulesukat jotenkin ahdistavat, siis se värien paljous ja niiden valinta. Värit ovat minulle niin tärkeä asia että ihan mitä tahansa en halua yhdistää ja siksi useamman kuin kahden värin valinta on vähän hidasta. Mutta tässä nämä yhdet nyt olis, Kärpässukat. Malli on kirjassa nimeltään Aino.

 Lankana on Regian farkunsininen sukkalanka, joka tekee himmeähköä raitaa ja on itse asiassa hyvinkin tämmöisen farkkutytön mieleen. Siihen yhdistin Cascade Heritagea värissä Mustard. Ohjeesta poiketen tein kantapään raidallisena enkä yksivärisenä. Kärpäskaavio oli helpohko, ei ollut pitkiä langanjuoksuja kuin muutamilla kerroksilla. Puikkomaisterilta on tulossa kirja myös käsineistä, odotan sitäkin innolla, ainakin selailukäyttöön!


Toinen kesäisen pirskahteleva sukkamalli on vuoden 2013 Knittyssä  ilmestynyt Solidago. Dropsin Fabelia on langat, paitsi punainen osuus on nokkossukkalankaa, joka jäi aiemmin joistakin sukista jämäpalleroiseksi. Näihinkin tein raidallisen kantapään ja myös sukankärjen. Tykkään näistäkin sukista kovasti!


12 kommenttia:

Lankakeiju kirjoitti...

Upeita sukkia! Nuo raidalliset kantapäät ovat hauskan näköisiä.

Ingi kirjoitti...

Niin kivat molemmat!

Riitu, Koti männikössä kirjoitti...

Ihania molemmat, mutta nuo kärpässukat laittaisin heti jalkaan. Piristäis oikein kunnolla näitä harmaita päiviä.

KirsikkaHoo kirjoitti...

Kivoja sukkia kerrassaan! Kärpässukat etenkin on aika hauskat ja kivasti erilaiset.

Lotta kirjoitti...

No jopas, onpas siinä parit parit (:D) näpsäköitä sukkia kerrakseen! Noi kärpässukat tarttee kyllä laittaa omallekin listalle, on ne niin hienot!

KristiinaS kirjoitti...

Pitkästä aikaa tulin katsomaan ja täällähän oli taas paljon kaunista neuletta ja kuvia. Tosi kivat kärpäset. Mukavaa kesää!

Katrine Birkenwasser kirjoitti...

Jopas nyt jotakin, ihastuin Puikkomaisterin Loistavat niityt -sukkiin juurikin niiden kärpästen takia, muttei ole ollut aikaa tai intoa ihan niin suuritöisiin sukkiin. Ja jotenkin meni ihan ohi, että siellä oli tällainen malli pelkillä kärpäsillä! Ehkä tää sun värivalinta vasta kiinnitti mun huomion :)

Elina kirjoitti...

Kauniit sukat molemmat.

Niina Risulainen kirjoitti...

Nättejä sukkia :)

Heidi kirjoitti...

Kesä ja kärpäset... Eli kyllä, riehakkuutta piisaa :) . Solidagot ovat myös kivat. Toimisi hyvänä kirjoneuleharjoituksena sitä vierastavalle.

MiunMaun kirjoitti...

Upeat noi kärpässukat - ja toisetkin ovat oikein kivat. Mielettömän kiva tuo raidallinen kantapää. Eipä ollut sellainenkaan tullut mieleen, mut nyt on pakko toteuttaa joskus.

Sanna kirjoitti...

Hienoja sukkia, nuo raidalliset kantapäät on mainiot!