29.10.2016

Parvi siivekkäitäVaikkei pipo talvessa puhki kulukaan niin huonon ja nyppyisen näköiseksi se kyllä voi mennä. Uusia tarvitsee siis joka talvi ja onhan niitä kiva neuloakin. Varsinkin kun löytää hyvän mallin. Semmoiseksi voin kehua Justyna Lorkowskan mallia Zig Zag Wings. Ohje on Dk-vahvuiselle langalle mutta 8 silmukan mallikerta on helppo muuttaa langalle sopivaksi. 
  Miehelle tein pipon harmaasta Novitan Alpaca woolista ja luumun värisestä Nordic woolista. Eka kerta näitä lankoja puikoilla ja ihan hyvältä tuntuivat. Tähän pipoon vähensin yhden mallikerran verran silmukoita.
 Karismapussista löytyi sinkkukerät punaista sekä beigehköä ja siivet tein miehen piposta jääneestä luumun värisestä langasta. Tämä pipo pääsee joulupukin matkaan maailmalle.
Jämäkerät jäi viime talvena neulomastani villatakista ja niistä neuloin sammaleiset siivet. Lanka on BC Garnin  Semillaa ja koska lanka on vähän ohuempaa niin lisäsin yhden 8 silmukan siipiparin ja hyvä tuli. 
Aika somat ovat yhdessä.

8 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Hienot pipot!

Saturnina kirjoitti...

Hienot pipot ja hyvät väriyhdistelmät Tuo malli näyttäisi olevan hyvää joululahja-ainesta, joten laitanpa osoitteen muistiin.

-P- kirjoitti...

mahtavat pipot ja mahtavat kuvat!

mustakissa kirjoitti...

Hienot pipot!

Paulina//DIY Stories kirjoitti...

Todella kauniita jokainen! 😊

Sanna kirjoitti...

Upeita pipoja! Nähdessäni piposi muistin, että minulla on sama pipo ollut jonossa varmaankin ohjeen ilmestymisestä asti ja langatkin sitä varten hankittuna. Pitäisiköhän jo aloittaa...

Pitko kirjoitti...

Kaunis pipoparvi! :)

mariakos kirjoitti...

Siis ainahan on hyvä hetki neulaista pipo tai pari! :D

Mun lemppari on kyllä tuo harmaa-keltainen.