1.11.2016

Ihan ok.


Jokainen on varmaan tavannut tyypin, jonka mielestä internet on syypää kaikkeen, mikä tänä päivänä on maailmassa pielessä. Minäkin kuuntelen työpaikan kahvihuoneessa näitä keskusteluja. Joskus kyllä mietin itsekin, että voisi olla helpompaa olla autuaan tietämätön että mitä kaikkea on tarjolla pelkästään neulemaailmassa. Neuloisin tyytyväisenä lähilankakaupan tarjonnasta enkä harmittelisi sitä etten raaski ostaa kalliita luksuslankoja. Ja kun siellä on vielä niitä neuleohjeitakin, jotka nähdessään vain huokaa että "Juuri tuon minä tarvitsen". Kuten nyt tämäkin huivimalli, Ysabel
 Ostin mallin pikapikaa, mutta pitkään piti lankakeriä vierekkäin testailla että löysin sopivat langat. Pohjavärinä on kaunis vaaleanruskea Drops Alpaca ja parina sillä Arwettan käsinvärjättyä sukkalankaa. Huivin muoto on pitkulainen puolikuu. Ainaoikean neulepinnan väliin tehdään lyhennetyillä kerroksilla kontrastivärisiä kuplaraitoja. Varsin helppoa eikä aivan niin mielenkiintoista kuin ohjetta ostaessani toivoin. En jaksanutkaan tehdä huivista aivan täysikokoista vaan jätin yhdet raidat pois. Nyt huivi on semmoinen yhteen kertaan kaulan ympäri ulottuva (ja takin alle mahtuva).

 Huivit on kyllä kaikista neuletyypeistä ne viheliäisimmät kuvattavat. Vai keksittekö muka jotain vaikeampaa?


 Sitten vielä yksi pipo. Tweedlankojen jämistä neuloin Lankakauppa Kerän blogista löytyvällä ilmaisohjeella Ylämaat pipon. Sieltä lötyy myös ohje samanlaisiin kämmekkäisiin.
Näistä neuleista voin sanoa vain että ihan ok tuotokset. Eivät kuitenkaan räjäyttäneet tajuntaani.

10 kommenttia:

Riitu, Koti männikössä kirjoitti...

Kyllä tuo huivi on aivan mielettömän hieno. Piti kuvaa suurennella, että sai oikein kunnolla ihastella tuota kaunista kuplaraitaa.

mustakissa kirjoitti...

Mitäpä me mistään tietäisimme ilman netin ihmeellistä maailmaa? Emme tästäkään kauniista huivista jonka teit. Todella hieno!
Ja juu, vaikeita ovat huivit kuvata, mutta hienosti olet onnistunut.

Mia kirjoitti...

Torkkupeitto on vaikeampi kuvattava kuin huivi! Hienoja molemmat neulomukset sekä kuvat!

Sanna kirjoitti...

Huivi on kaunis ja väriyhdistelmä hieno.
Tuo tajunnan räjäytys... aika harvoin ainakin minulle käy niin että joku oma neulomus suorastaan räjäyttäisi tajunnan, kun taas muiden neulomukset näyttävät usein niin kovin upeilta... ei ole reilua.

Ingi kirjoitti...

Minustakin aivan upea kuplaraitahuivi!

Nasti kirjoitti...

Kiitokset kehuista :) Ja Mia, olet aivan oikeassa että torkkupeitto on vielä vaikeampi kuvattava! Sanna, ehkä tuo tajunnan räjähtäminen on aika harvinaista mutta joskus kyllä on valmistuneesta neuleesta toooodella onnellinen. Näistäkin tykkäsin neuloessa mutta lopputulos on kuitenkin vain ihan ok tai ihan kiva, kumminkin käyttökelpoisia toki molemmat :)

Emma kirjoitti...

Varsin soiva setti kuitenkin, vaikkei neulojansa tajuntaa räjäyttänytkään. Itse kyllä viehätyin tuosta piposta, tuli tarve saada samanlainen punaharmaana...

Päivikki kirjoitti...

Kyllä kannatti "tuhlata aikaa ja turmeltua internetin maailmassa" =) Huivisi on todella ihana.

Katrine Birkenwasser kirjoitti...

Ihan todella onnistunut lankavalinta toi värikäs juuri tuohon huivimalliin. Ja pipo on ihana, voisin itsekin harkita kun ne mainitut kämmekkäät jo on.

Niina Risulainen kirjoitti...

Upeat värit huivissa <3