27.11.2016

Virkkuu


Olen ollut niin nohevana tänä syksynä, että käytännössä kaikki joululahjat ovat jo valmiina. Siis ne, jotka itse olen tehnyt. Olenkin voinut tehdä vaihteeksi jotain myös itselleni. Kauan on ollut tämäkin huivi jonossa ja oikeastaan olin ajatellut että mitään ohjetta en tähän osta vaan sävellän. Mutta kun tarkemmin tutkin ja mietin niin päätin investoida ja ostaa paukautin tämän The Little Been Sunday shawlin ohjeen.

 Olihan mukavaa vaihteeksi virkata! Tein huivin Dropsin Alpacasta. Päävärinä oli beige, jota meni vajaa 3 kerää ja sille kaverina oli jämiä sieltä alpakkapussistani. Ohjeessa oli jokaista kerrosta varten sanalliset ohjeet sekä valokuvat mutta ei kaaviota. Piti aivan kaivaa virkkauksen englanti-suomi-sanasto esiin että pääsin kärrylle. Mutta sitten posottelinkin aivan onnessani ja huivi oli reilussa viikossa valmis. Ja on juuri niin iso, ihana ja lämmin kuin pakkashuivin pitääkin. Näitä lissää!


  Päässäni oleva pipo on viime talven tuotoksia (Mira-pipo täällä) ja silloin kaipailin sille mätsääviä lapasia. Aloitinkin ne mutta peijakkaat lojuivat ilman peukaloita aivan näihin päiviin saakka. Lapasten malli on Handtak mittens Islantilaisia neuleita -kirjasta ja lankoina on erilaiset worsted-vahvuiset jämät, joita piposta jäi.11 kommenttia:

Pipo-otus kirjoitti...

Ihanat asusteet sulla! (: Kaunis huivi. Kaikki sopivat kivasti yhteen.

Niina Risulainen kirjoitti...

Ihana huivi :)

Lankakeiju kirjoitti...

Ihana huivi ja lapaset! Kivasti kaikki asusteet sopii yhteen.

Jaana kirjoitti...

Kaunista! Sä olet mestari yhdistelemään värejä.

Ingi kirjoitti...

Tulipa siitä nätti! Ei ole tullut mieleenkään tehdä vaihteeksi huivi virkkaamalla.

Pizzicato kirjoitti...

Kyllä on kaunis setti! Ihanan perinteikkäät värit näissä!

Pitko kirjoitti...

Ihan matchy, matchy setti! :D Virkatussa huivissa on jotain hurmaavan nostalgista. <3

Teresa/Craft Candidate - Kahden talon väkeä kirjoitti...

Onpas kaikki nättejä, tosi kivat mallit!

jayja kirjoitti...

Onpa nättejä!

-P- kirjoitti...

Vitsit mikä setti! Toimii ehdottoman hyvin yhdessä! Ja uskomatonta, miten tuollainen hyvin reikäinen huivi on lämmin... upea. Tekee mieli virkata...

Sanna kirjoitti...

Komea setti - ja värikäs! :)