24.12.2016

Lahjakimara I

Neuloin isälle ja äidilleni lahjaksi Vanilla is the new black -sukat. Hauska sukkamalli, jossa perussukan jujuna on erilainen kantapää. Ohje on maksullinen mutta siinä on silmukkamäärät erivahvuisille langoille ja muutenkin ohje on selkeä. Isän sukat on neulottu sinivihreästä Schoppel-Wolle Admiral Cat print -langasta. Neulottuna monivärinen lanka käyttäytyi nätisti,ei läikittynyt eikä ollut muutenkaan paha. 

 Äitini on kanervaisten sävyjen ystävä ja hänelle tein sukat Nalle Taika-langasta. Äidillä on isompi jalka kuin minulla joten sukat näyttävät kuvissa vähän reiluilta. Näen jo mielessäni kun äiti avaa paketin ja kiinnittää välittömästi huomion kantapäähän. Että miten tämä on tehty?! Saattaapa tuo viedä sukat joulun jälkeen kansalaisopiston käsityöpiiriin muillekin mammoille näytettäväksi. Olen nimittäin kuullut huhuja että sinne on muitakin äidille lahjoittamiani neuleita viety tutkittavaksi :)

Nyt on aika hiljentyä suklaan ja neuleen ääreen ja seurata ikkunasta katseella lumimyräkän ylitse menoa. Täällä on nimittäin valkea joulu.

Lämmintä Joulua Pujoliivin ystäville!

7 kommenttia:

Neili kirjoitti...

Mukavat sukat.
Hyvää joulua.

JennyF kirjoitti...

Hienot sukat ja kantapää on mahtava!

mustakissa kirjoitti...

Tosi hienot nuo kantapäät!

jimena kirjoitti...

Hello! Is there a pattern for this socks? They are fantastic.

VM kirjoitti...

I am interested in the pattern of the Stocks, too.

Wanda kirjoitti...

What type of heel is this? Is there a pattern in English for these socks? Looks great!

Елена kirjoitti...

Вот бы видео урок по пятке....