26.12.2016

Lahjakimara II

 Nämä Barbara Gregoryn suunnittelemat kukkalapaset (Perianth - maksullinen ohje täällä) olivat ensimmäinen valmistunut joululahja tänä syksynä. Lapaset menivät parhaalle kaverilleni joka kävi kylässä tuossa vähän ennen joulua. Olin juuri silloin neulomassa niitä oliivi-pinkkejä Lindgreneitä ja juteltiin pinkistä ja sen yhdistämisestä muihin väreihin. Lipsautin melkein salaisuuden näistä lapasista kun hän sanoi että vaaleanpunainen sopii mahtavasti tumman farkunsinisen kanssa. En tiedä muistiko hän tuota keskustelua kun avasi lapaspaketin jouluaattona! Lankoina näissä ovat sininen Regian Denim color sekä hennon pinkki Cascade Heritage. 
 Kädenlämmittimiä valmistui pukinkonttiin vielä muutamat. Nämä ovat Ivar-kämmekkäät Clara Falkin Käsineitä kesästä talveen -kirjasta. Lankana valkoinen ja musta Fabel ja vihreä NovitanVenla.

 Näissä viimeisissä käytin vihreäsävyistä Novitan Nalle Taikaa johon sipaisin rivin kettuja. Kettujen malli on otettu Fox in the Snow -lapasista. Aika ihanat tuli näistäkin! Tänä talvena olen kunnostautunut lapasten ja kämmekkäiden neulomisessa ja jouluaattona laitoin lisää puikoille. Purin viimeistä vihjettä vailla olleen Satakieli-huivini koska tulin siihen tulokseen että en tule huivia koskaan käyttämään. Vaikka Tukuwoolit sopivat ihanasti yhteen vyyhdillä, niin huivissa ne vaan näyttivät oudolta ja pitsiraidat sekä huivin hankala muoto sinetöivät päätöksen purkaa. Niistä ihanista langoista on nyt sitten lapaset tulossa.

12 kommenttia:

mustakissa kirjoitti...

Aivan ihania kaikki!

Tiia N kirjoitti...

Ihania lahjoja niin ykkös- kuin kakkososassakin!:)

Neili kirjoitti...

Kauniita kädenlämmmittimiä.

Lotta kirjoitti...

Niin sieviä käsilämpöisiä, mutta erityisesti nuo kettukämmekkäät!

Puuhis kirjoitti...

Minunkin satakieli meni purkuun jo alkumetreillä. Teen siitä säärystimet sen sijaan.

Mutta ihania kirjoneuleita taas täällä

Lankakeiju kirjoitti...

Ihania kädenlämmittimiä!

Maaru kirjoitti...

Voihan nenä (taas)! Toinen toistaan kauniimpia! :D

Pizzicato kirjoitti...

Ihania neuleita ja lahjoja!

Pipo-otus kirjoitti...

Kauniita kaikki. (: Mutta suosikit nuo kukkalapaset ja nuo ekat kämmekkäät. Pitäisi itsekin ensi vuonna paneutua vähän vaihteeksi lapasten tekoon. Sukkia on tikuteltu niin paljon viime aikoina.

Eicca kirjoitti...

Tosi kauniita! En edes osaa valita suosikkia. Alkaa sormenpäissä syyhytä...

Maarit kirjoitti...

Upeita! Nuo lapaset ovat ihan mielettömän hienot!

Mamma A. kirjoitti...

Aivan upeita ja taidokkaita neuleita!Näistä saa ison annoksen inspistä ja innostusta omiinkin tuleviin neuleisiin<3