29.12.2016

Lahjakimara III

  Tämä on sitten viimeinen lahjakimara! 
Tytin joululahjaa joutuu aina vähän miettimään ja puntaroimaan. Nyt kävin vaklaamassa Ravelryssä hänen suosikkejaan ja sieltä selvisi sammumaton grellow-fanitus (grey + yellow = grellow) sekä myös että Tytti tykkäsi kaulureista. Suunta oli siis selvä. Ostin Jojin 3 Color Cashmere Cowlin ohjeen ja kaivelin sopivat värit alpakkalaatikostani ja aloitin. Toisten tekemiä kaulureita tutkittuani loin hieman vähemmän silmukoita kuin ohjeessa että kaulurista ei tulisi niin löysää että sinne tuulee sisälle. Neulominen oli oikein rattoisaa ja lopputulos oli halutun kaltainen. Dropsin Alpacaa meni melkein kolme kerää, tuota kellanvihreää vähiten.

 Sitä perinteistä kuvaa tästä kaulurista ette nää (sitä jossa käyttäjä venyttää kaulurin suoraksi korkealle päänsä yläpuolelle) vaan Ilona saa näyttää poseerauksen mallia.
 Lankomiehelle tein Prism-sukat harmaasta NovitanVenlasta sekä Grazy Zauberballista.

Neuloin lahjaksi toisenkin Jojin ohjeen, nimittäin Party on my needles-huivin. Lankana on vaaleanturkoosi ja valkoinen Dropsin Baby Alpaca Silk sekä korostereunassa oranssia Dropsin Alpacaa. Jälleen ohje joka olisi kiva neuloa uudelleen. Sitten joskus.
Laskeskelin vuoden 2016 neulesaldoani Ravelrystä. Jo edellisenä vuonna tuotokseni painottuivat pienten neuletöiden pariin ja sama trendi jatkui tänäkin vuonna. Sain valmiiksi (suluissa vuoden 2015 lukemat): Neuletakkeja tai puseroita 6 kpl (8), sukkia 20 paria (38), huiveja 13 (15), pipoja 11 kpl (10), käsineitä 17 paria (6). Lapsille tein 3 neuletta sekä muutamat säärystimet. Kesken olevia isompia neuletöitä on 8 kpl, joista muutama on ollut kesken todella pitkään. Uuden vuoden lupaukseni voisi liityä näihin keskeneräisiin... 

8 kommenttia:

JennyF kirjoitti...

Ihania lahjoja! Mullakin on mietinnässä tuo Jojin kauluri tai joku niistä. Paljonko suhteessa vähensit silmukoita?

Nasti kirjoitti...

Vähensin varmaankin kahden pitsimallikerran verran eli muistaakseni 16 silmukkaa.

Aino P. kirjoitti...

Onpa ihana tuo kauluri! Sitä olen itsekin pitkään kuolannut. Ja noista sukista pidän myös! Ahkera olet kyllä tänä vuonna ollut!

Liina kirjoitti...

Sulla on niin huikeita lahjuksia! Miten voisin ujuttautua lähipiiriisi?

Pipo-otus kirjoitti...

Ihana kauluri ja tosi kauniin väriset sukat. (: Hyvä käsityösaldo sinulla tältä vuodelta!

Elina kirjoitti...

Kauniita kaikki <3

outi kirjoitti...

Onnenmyyriä, kaikki tyynni! Siis nuo, jotka sinulta lahjoja saavat. Hurja neulontavauhti ollut sinulla; tuntuu, että olet ollut ihan pitelemätön puikkoinesi.:)

Inka kirjoitti...

Aivan ihania neuleita ja mikä tahti ollut tänä vuonna! Toivotan yhtä neulerikasta ensi vuottakin : )