26.1.2017

Ei kahta ilman kolmatta ja muita kliseitä

 Virkkasin viime marraskuussa itselleni Dropsin Alpacasta beigen huivin, jota oli niin kiva tehdä että tein vielä äidillekin samanlaisen. Nyt toki valitsin pääväriksi äipän mieliväriä eli kanervahkoa ja sille kaveriksi monenlaisia muita värejä. Ohje on siis Sunday shawl, jota kyllä voin suositella. Tokihan joku himovirkkaaja loihtii tämänkin huivin tuosta vaan, omasta päästään, mutta kaltaiselleni tuurivirkkajalle ohje oli ihan hyvä olla olemassa. Sain näin keskittyä mielipuuhaani eli värien mallaamiseen ja yhdistelyyn..
 Äiti tykkäsi huivista kovasti ja onhan se nyt aivan mahtavan muhkea ja lämmin, pakkaskeleillä varsinkin! Alemmassa kuvassa näkyy myös äidilleni muutama vuosi sitten tekemäni Golden autumn pipo.

  Niin. Kuten otsikosta saattoi jo arvatakin, niin eihän se siihen jäänyt. Kolmas huivi tulikin jo melkein silmät kiinni lasketellen.Tähän valitsin värit Tyttiä silmällä pitäen eli hieman rauhallisemmasta paletista. Kun menimme metsään kuvaamaan huivia, niin aivan nauratti miten tammikuisesta mäntymetsästä saattoikin löytyä kaikki huivin värit!12 kommenttia:

Ronja kirjoitti...

Kaunis huivi! Ehkä teen itselleni samanlaisen :)

Aino P. kirjoitti...

Onpa tosiaan ihan tammikuisen metsän värinen tuo jälkimmäinen. Hienoja!

Emma kirjoitti...

Selkeesti on metsästä poimittu värit huiviin jo etukäteen ;) On kyllä kivannäköinen huivi, eipä ole tullut itselle ikinä mieleen, että lempilankoihin lukeutuvaa Alpacaa voisi virkatakin...

tttintti kirjoitti...

Piti tulla vielä uudestaan ihailemaan tätä, eilen jo nopeasti silmäilin postauksen läpi ja itsekseni mietin, miten virkkaamallakin saa tosi nätin huivin. Varsinkin tuo valkonen on tosi nätti! :) Täytyy lisätä ohje suosikkeihin, jos vaikka innostuisi joskus virkkaamaan samanlaisen! :)

Neulisti kirjoitti...

Voi, että miten kivoja. Erityisesti Tytin huivissa on iiiihanat värit. :) Mä en ole koskaan löytänyt sisältäni virkkaajaa. Aina välillä yritän etsiä, mutta menetän vaan hermoni.

Pipo-otus kirjoitti...

Ihania huiveja! (: Ja ah, aina niin kauniita kuvia.

Päivikki kirjoitti...

En ole ehtinyt pitkään aikaa vierailla blogissasi. Mitä kaikkea ihanaa täältä nyt löytyikään! Niin kauniita kämmekkäitä ja hiúiveja ja villapaita. Siulla on niin hyvä värisilmä! Ihailen taitoasi yhdistellä värejä.

Päivikki kirjoitti...

Niin, ja kiitos myös taannoisesta pipovinkistä!

Sanna kirjoitti...

Ihan mahtavia huiveja!

Riitu, Koti männikössä kirjoitti...

Piti laittaa heti malli kirjanmerkkeihin kun huivisi on niin kauniita.

Niina Risulainen kirjoitti...

Ihania huiveja, varsinkin valkoisempi :)

Elina kirjoitti...

Ihana!