2.9.2017

Pihlajanmarjavauvalle

Tänä syksynä en saanut millään lähdetyksi mustikkaan. En tosiaankaan ole mikään himomarjastaja mutta olen yleensä saanut jollain konstilla itseni motivoitua muutama litra poimimaan. Mutta en tänä syksynä. Etten olisi jäänyt tyystin mustikoitta, ehdotin eräälle ystävälleni diiliä. Hänestä on tulossa aivan pian mummo ja koska hän itse ei ole puikkojen kanssa mestari niin sovimme että vaihtokauppana neulon hänen lapsenlapselleen haalarin ja hän toimittaa minulle puhdistettua mustikkaa. Näin tapahtui.

 Malli on jo kahdesti neulomani Dropsin ilmaismalli Winter wonder. Langat valitsimme lankakaapistani. Vielä ei ole tiedossa että kumpi sieltä mummon iloksi putkahtaa mutta oranssi on lämmin syysväri pihjalanmarjojen aikaan syntyvälle pienokaiselle. Raikastuksesi valitsin valkoisen ja kirpakan vihreän. Neuloin pienimmän koon ja vaikka aloitin 2 viikkoa ennen laskettua aikaa, hyvin ehdin viikossa maaliin.


 Koska aikaa ja lankaa jäi, neuloin vielä pikkuisen siksak-lakin (ilmaisohje tämäkin) On nämä kyllä niin söpöjä nämä vauvaneuleet!


8 kommenttia:

Pipo-otus kirjoitti...

Mainio vaihtokauppa! Tosi kaunis ja syksyn värinen haalari sekä myssy. (:

jayja kirjoitti...

Onpa kaunis! Mulla on just sama haalari puikoilla, vaihtokauppana menossa sekin kunhan valmistuu.

Aino P. kirjoitti...

Hyvä vaihtokauppa ja hieno, syksyinen haalari!

Neili kirjoitti...

Kaunis haalari ja myssy.

Paivikki kirjoitti...

Kaunis haalari pikkuiselle. Mustikat jäivät miullakin tänä vuonna metsään, sillä niitä ei täällä juurikaan ollut.
Miessukkia miunkin pitäisi neuloa, sillä niitä tarvittaisiin. Miusta niitä on vain niin tylsää neuloa, mutta nuo siun mallit kyllä olisivat mukavat.

Elina kirjoitti...

Ihanan syksyinen haalari <3 Kyllä on kiva vaihtokauppa :)

Sanna kirjoitti...

Ihan mahtava haalari - upeat värit!

Eileen kirjoitti...

This is so cute...beautiful knitting!