31.8.2017

Miessukkia

Lahjasukkalaatikkoni on täydehkö mutta miestensukkia sinne mahtuu lisää. Neuloin pari paria täydennykseksi. Joulu on jo ovella! 
 Yritin valita miessukkiin sopivia värejä mutta en vain pysty neulomaan pelkkää harmaata! Harmaan Nallen kaveriksi raidoitin moniväristä Nalle Taikaa ja mallineuleena oli 3 oikein 1 nurin. Ei varmaankaan liian kirjavat konservatiivisempaankaan (mikä sana!) makuun.

 Toinen pari on Dropsin ilmaismallin mukaan tehty ja siihen käytin Kaupunkilangan ruskeaa Rotvalli-lankaa pohjavärinä. Muut värit ovat Nallelangan jämiä. Mukavan syksyiset tuli näistä.

10 kommenttia:

Aino P. kirjoitti...

Oi miten nättejä molemmat!

Lotta kirjoitti...

Kyllä on komioita sukkia täällä!

Maiju / Lempipäiväni tänään kirjoitti...

Mun mielestä toi Nallen taika on yksistään tosi sekava, mutta yhdistettynä johonkin yksiväriseen tosi kaunis. Komeita sukkia molemmat!

Pipo-otus kirjoitti...

Nää on niin ihanan värisiä nää sin tekemät sukat aina. Kyllä on kauniit, ja silti ihan miehekkäät sukat. :)

morso kirjoitti...

Hienoja sukkia! Tunnen yhden miehen, jolle ei kelpaisi kummatkaan, mutta varmaan kymmenia muita, jotka olisivat tyytyväisiä tuollaiset saadessaan! :)

Ingi kirjoitti...

Nättejä sukkia!

Elina kirjoitti...

Hienot sukat molemmat!

Mamma A. kirjoitti...

Appiukolle on aina hankala neuloa sukkia, kun hän on perinteisen harmaan,mustan ja tummansinisen ystävä ja mieluiten yksiväristen.Ja minä taas ihan vastakohta nuelomuksissani:D.Nuo ekat aion kyllä toteuttaa ja mahdollisesti ängetä ne appiukon pakettiin Jouluksi hih;)

Anna kirjoitti...

Just nyt oon kateellinen miehille!

Sanna kirjoitti...

Onpa komeita sukkia!