27.5.2018

JuhannuspaitaPessimisti ei pety, joten otin ajoissa puikoille juhannuslämmikkeen. Koskapa minulla jäi edellisen postauksen huivista lankaa useammassa värissä, halusin käyttää ne siihen. Koska pelkkä pellavasekoite olisi ollut Suomen juhannukseen kenties vähän liian vähän niin otin niille pehmoisen kaverin. Drospin Brushed alpaca silkissä on väri 11, semmoinen upea smaragdinvihreä jota päätin näihin erivärisiin jämiini yhdistää.
 Ja aika hyvin toimi! Minulla oli pari eri vihreää, luonnovalkoista sekä tummanharmaata tuota pellavasekoitetta ja järjestelin ne jotakuinkin siten että värit tummenee ylhäältä alaspäin. Malli on jo kaksi kertaa neulomani Il grande favorito, nyt tein sen täysin ilman mitään kikkailuja, eli pelkkää sileää neuletta. Jätin helman viistotuksenkin pois joten tästä tuli ihana loodamalli. Jos sellaista rentoa luottoneuletta kaipaatte, niin tällä mallilla sen saa. Ohjeen tiheys on 14s/10cm, joten se on helpoin saavuttaa kahdella langalla. Pellavasekoite tekee tästä ihanan laskeutuvan.
Lanka: Drops brushed alpaca silk ja Sandnes Tynn Line, yhteensä 220g
Puikot: 5mm
   Mulla alkaa näköjään myös neulemojo palautumaan. Tähän puseroon ei mennyt kuin reilu viikko. Ja uutta on jo tulossa. I'm alive!


4 kommenttia:

Pipo-otus kirjoitti...

Aivan ihana, kesän vihreä neule! :) Tosi kaunis.

KristiinaS kirjoitti...

Tosi kivan näköinen ja oloinen pusero.

Emma kirjoitti...

Tosi kaunis väriliuku, kyllä nyt kelpaa juhannusyössä heilua!

Aino P. kirjoitti...

Voi miten ihanan värinen! Että mä kadehdin teitä paitojen neulojia, kun se on mulle niin turkaisen vaikeaa... Yksi olis nyt tuloillaan, mutta pikkasen on taas pidellyt taukoa sen etenemminen... Puuh.