29.8.2018

Brownie


Ihastuin viime talvena Titityyn Tiinan neulomaan harmaanruskeaan fade-puseroon, joka oli neulottu kaksinkertaisella Tukuwool fingeringillä. Koskapa minulla oli jo valmiiksi Tukun tummempia ruskeita ja ihastuin lankakaupassa uuteen vaaleanruskeaan Runo-sävyyn, mielessäni alkoi muotoutua jotain hyvin samanlaista. Törkeää apinointiahan tämä on mutta minkäs teet kun rakkaus syttyy niin se syttyy. 
 Kaksinkertainen Tukuwool antoi neuletiheydeksi juurikin sopivat lukemat Il grande favorito -puseroon. Olisikohan tämä nyt neljäs pusero sillä ohjeella? Vahva suositus siis. Aloitin tummimmalla ruskealla ja siitä pikkuhiljaa vaalentelin sävyjä. Viittä eri Tukuwoolin ruskeaa sävyä puseroon käytin, eniten kuitenkin sitä herkän beigeä Runoa. Neuloin neuleen sileänä oikeana neuleena mutta käänsin lopuksi nurjan puolen ulospäin. Pusero painaa 400g mutta sen tarkempia menekkejä eri väreille en osaa sanoa. Se lienee kuitenkin selvää, että mikään väri ei loppunut... Taitaa pukata kämmekkäitä vielä tässä syksyn kuluessa.



 Neuletta lähdettiin kuvaamaan herkkutattihuudeilleni mutta vaikka täällä kylän pinnassa ovat kaikki nurmikot pullollaan tatteja niin metsästä ei löytynyt herkkutatin tattia! Muutama kehnäsieni oli kuitenkin noussut ja ne pääsivätkin rekvisiitaksi.


7 kommenttia:

Pipo-otus kirjoitti...

Oih, ihanan syksyinen pusero! Ja mahtis tuo viimeinen kuva! :D

jayja kirjoitti...

Tulipa vahva tarve jatkaa tätä apinointia ja tehdä itsekin!

Lankakeiju kirjoitti...

Ihana pusero!

KristiinaS kirjoitti...

Kyllä on kaunis pusero, oikein herkullinen. Niin sävy-sävyyn koiran kanssa:)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi ihana! Malli sopii sulle tosi hyvin, kun olet niin hoikka. Ja värit on just eikä melkein <3

Elina kirjoitti...

Upea pusero !

Mobile app development company kirjoitti...


Amazing article. Thanks for sharing with us. I would like to share the information about the Education App Development Company in Pune, Mumbai | Appconsultio. From conceptualization to deployment, we expertly navigate the intricate landscape of app development, utilizing the latest technologies. Immerse yourself in a world where intuitive design meets robust architecture, enhancing your brand's reach and impact. Elevate your business with our comprehensive range of services, where every line of code reflects excellence, propelling you to the forefront of the digital landscape.