30.10.2007

Hiljaiseloa

Neuleblogeissa on ollut hiljaista kuin huopatossutehtaalla. Ravelry lienee imenyt neulojat uumeniinsa. Ei olla vielä Tytin kanssa edes ilmoitettu itseämme jonoon. Kannattaisiko? Ollaanko me kohta ihan pihalla neulemaailman kuvioista jos ei lähdetä mukaan? Onko vielä muita, jotka empivät?

Neuloin kerrankin sukat ihan itselleni. Hieno malli. Siis sukkamalli.
Malli: Snicket socks, Magknits
Lanka: Fortissima socka stretch 100
Puikot: 2,5mm

Näistä tulee mieleen aivan liskon suomut. Liskosukat?


25 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Kivat sukat! Hyvänmielensukat.

Mä en halua kuulla mitään mistään ravelrystä, pitäkää minut tiedottomana. Ihan tarpeeks jo näitä koukuttavia asioita täällä netissä muutenkin, joku himputin naamakirjakin imee olematonta aikaa uskomattomia määriä kun sinne erehtyy listautumaan..

:D

Anonyymi kirjoitti...

minulla menee ihan tarpeeksi aikaa blogeihin, joten naamakirja ja ravelry ovat saaneet jäädä minulta.

Liina kirjoitti...

Kivat sukat ruskeinakin, toimiva malli:)
Oon jo Ravelry jonossa, mut en oo täysin ymmärtäny mihin oon menossa. Kai ne kaikki sit on siellä, ite voisin olla peiton alla ja mennä talviunille.

Ultimecia kirjoitti...

Joo, älkää hyljätkö! Raverly ei itseä kiinnosta kun muutenkin tulee blogattua niin harvoin. Hyvä jos tänne joku muukin jäisi :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat sukat ja niin on kengätkin! Tällänen harrastelijaneulejo kuten minä en edes moiseen porukkaan uskalla mukaan lähteäkään. Nauravat vielä pihalle minut räpellyksine! Sulla ei ainakaan sitä ongelmaa!

Anonyymi kirjoitti...

Hienot sukat, tosi kauniin väriset. Ite rävellän päivittäin, ja aikaa se nielee. Eipä se mikään autuus ole, mutta tervetuloa joukkoon, jos hinguttaa. Jono taitaa edelleen olla pitkä.

Vilma kirjoitti...

Ihkupihkut sukkaset, ehdotonta liskoa. Ja noi kengät ahh! :)

Ravelry on kyllä ainakin mulle hyödyllinen; saman ohjeen erilaiset toteutukset löytyvät helposti nappia painamalla, ja to do -listaa on helppo pitää yllä (ja etenkin kasvattaa, oivoi). Ravelry tarjoaa myös kätevän mahdollisuuden pitää puikkokokoelman, lankavaraston ja neulekirjaston sisältö ajan tasalla Insinöörishenkisen neulojan paratiisi, sanoisin. Mie ainaski tykkään, ja suosittelen myös. :)

Mun bloggaamisen tahti ei oo hiljennyt niinkään Ravelryn kuin muiden kiireiden takia: kun ei ehdi neuloa niin ei oikein viitti tehdä tikusta asiaa blogiin. Kohta valmistuu onneks vihdoinkin yks projekti, ja raportoin niistä kyllä jatkossakin ensisijaisesti omassa blogissa, vaikka merkkaankin FO:t myös Ravelryyn. ;)

Terhi kirjoitti...

Onpa kyllä hienot sukat! Ja kengätkin ovat kivat. :-)

Hansu kirjoitti...

Nätit sukat. Jotenkin jääneet unholaan noi MagKnitsit.. Niin monesti ollut "lehtiä"/ numeroita, joissa ei ole ollut yhtään mitään.

Kuviosta tulee mieleen pitsisidos. Meillä on koulussa kudonnan jakso :)

P.S. En ole minäkään Ravelryyn ilmoittautunut. Enkä taidakaan ilmoittautua. Muutenkin menee aikaa koneella.

Karoliina kirjoitti...

En ole minäkään edes jonossa Ravelryyn. Tarttis ensin nähdä mitä se oikeasti tarkoittaa. Sitten voisi harkita liittymistä.

kirsi kirjoitti...

Samat argumentit kuin Vilmallakin :) Itse tykkään varsinkin to do listasta (kasvaa Ravelryn myötä lähes päivittäin) sinne saa kaikenlaista ylös niin ei tarvitse entiseen tapaan omassa päässään niitä jahkata.

Kirjahyllytoiminto mm. seuraa mitä kirjoja on tarvinnut tekemissään projekteissa. Kaikki on linkitetty ristiin rastiin ja toimiikin suht hyvin vaikka ollaan vasta betaversiossa.

Mun blogi puolestaan kärsii valonpuutteesta, uusi kamera on pakko saada ettei tarvi kohta kuvia kuvapankista ostaa ;)

Niin ja pääasiaan, hienot sukat!

Memmu kirjoitti...

En aio mihinkään Ravelryyn, vaikka kaikki muut meniskin. Käytän mieluummin aikani käsitöihin, kuin puikkojen tai lankojen inventoimiseen koneen ääressä. Enkä tarvi yhtään enempää inspiraatiota, pää pursuilee yli jo nyt.

Niin, ja kauniit sukat muuten.

Elli kirjoitti...

Sievät liskosukat. Tosi hauska tuo kuvio.

Mie ilmoittauduin paniikissa Ravelry-jonoon, kun kerta kaikki muutkin on siellä. :) Kuulostaa aika kätevältä kapistukselta, mutta ootellaan nyt sitä kutsua ensin.

Totoro kirjoitti...

Kauniit sukat! Mä olen Ravelryn jonossa, nörtti mikä nörtti ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit suomusukat! Mä oon kanssa jokin aika sitten ilmottautunut ravelryyn, oikeastaan siksi kun kaikki muutkin sinne menee... Mutta uskon siitä olevan hyötyä ja bloggaus jatkuu silti. Blogin hiljaisuutta lisää vapaa-ajan muut kiireet ja ankara valonpuute. Myös noi hys-hys projektit haittaa kun niitä ei saa esitellä...

Nasti kirjoitti...

Kiitos hyvistä kommenteista ja pointeista ravelryn suhteen. Paljonhan siitä olisi varmaan hupia ja hyötyä mutta taidan toistaiseksi jättäytyä sivuun. Käytän aikani kuitenkin mieluummin neulomiseen, ainakin vielä. Mutta hienoa kuulla ettei sinne menneidenkään bloggailu siihen lopu!

villamokka kirjoitti...

Suklaasukat!
Täytyy kysyä että mitä tykkäsit tosta stretch-langasta? Oliko se erilaista neuloa kuin tavallinen lanka - entä lopputulema? Istuuko paremmin?

Nasti kirjoitti...

Villamokka: Lanka tuntui neulottaessa aika tavalliselta mutta lopputulos on ehkä napakampi. En kuitenkaan havaitse mitään suuria eroja.

Lotta kirjoitti...

hienot sukat - toi ruskee sopii tosi hyvin tohon pintakuvioon. on mullaki to do -listalla :)

Lotta kirjoitti...

äh, siis ihan muuten vaan to do -listalla, ravelryssä en oo varmaan vielä piiiitkään aikaan...

Stricker kirjoitti...

Todella kauniit sukat! Kyllähän siihen räveltämiseen saa kulumaan aikaa, mutta aika näppärästi sekin käy, jos ei siellä ala ihmeitä tekemään. Mä en ole laitellut kaikkea sinne kerrallaan vaan aina vapaan ajan mukaan muutaman asian silloin tällöin ja kivasti sitä täytettä on silläkin tavalla tullut. Mutta ilmankin voi elää :-).

Tanja kirjoitti...

Hienot sukat ja kivat kengät :-)

Mä en jaksa ajatella mitään ravelrya; omaan blogihiljaisuuteen on syynä ihan puhtaasti tämä pimeä vuodenaika. Jos saisikin jotain valmiiksi, niin kelvollisten kuvien ottaminen on vaikeaa, kun valo ei tahdo riittää.

heidi kirjoitti...

Totta, hieno malli!

En oikein etukäteen tajunnut, mikä riesa se ravelry on. sinnehän täytyy rapotoida kaikki vielä yhteen kertaan... Mutta poiskaan en sieltä enää tule.

Markka kirjoitti...

Mäkin olen ihmetellyt blogien hiljaiseloa, ja tullut kanssa siihen tulokseen että ravelry on syypää!

En oikein tajua mikä sen pointti on. Mulla ei ole kotona nettiä, joten en oo perehtynyt.

Ihanat suomusukat!

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit sukat ja ihanat kengät!