26.8.2009

Berlin

Vietimme siipan kanssa muutaman päivän Berliinissä. Tutustuimme kaupunkiin tajunnanvirtaperiaatteella: kun kiinnostava kahvila/kuja/kadunpätkä/kauppa tuli vastaan, suuntasimme sinne. Useimmiten löydökset olivat mielenkiintoisia. Museot yms. jätimme suosiolla väliin. Kaupungista jäi rento ja rouhea fiilis, ehdottomasti joskus uudestaan.
5 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Hienot kuvat ilmeisen kivalta matkalta! En ole koskaan käynyt Berliinissä, mutta mieli tekisi. Olisi siellä yksi suomalais-saksalainen tuttukin, jolta saisi varmaan sisäpiirivinkkejä mielenkiintoisille kulmille.

Maiju kirjoitti...

Berliini on yksi Euroopan suosikkikaupungeistani (siis niistä missä nyt oon käyny..) Olin erittäin hämmentynyt siitä, miten Vihreää siellä on. Mukavaa ja erilaista katseltavaa löytyy joka nurkalta. Kaupungissa on monta eri puolta. Lisäksi Berliiniin on helppo matkustaa, koska kaikki Toimii (niinku Saksassa yleensäkin). Kauniita kuvia!

Niina kirjoitti...

Mukavia tunnelmakuvia - ja paras mahdollinen tapa matkustaa, ilman lukkooonlyötyjä ennakkosuunnitelmia.

Ninnu kirjoitti...

Ihania kuvia! Tuo on oikea asenne kaupunkimatkailussa. Itsekin pidän siitä, että voin kulkea ihmisten seassa, haistella tunnelmia ja etsiä jotain uutta.

rosa p. kirjoitti...

you've been here in germany!!

hope, you did enjoy your trip.