29.8.2009

Georgie

Kim Hargreaves uppoaa minuun tällä hetkellä. Muuta selitystä ei taida olla. Sain valmiiksi juuri neljännen neuleen ko. mammalta puolen vuoden sisään. Muutama muukin bloggaaja on viime aikoina huomannut KH:n malleissa pientä toistoa, mutta eihän pyörää voi koko ajan keksiä uudelleen. Olen sivusilmällä seurannut Ravelryn puolella käytyä keskustelua Novitasta, että kuinka ne kehtaavat aina vain samoja malleja päivittää uudelle langalle. Kyllä sitä siis tehdään ihan "paremmissakin piireissä" eikä vain kotisuomessa.
Lanka: kotoinen Novita Nalle, menekki 650g
Puikot: 3mm

Georgie on siis suunnittelijansa sanoin relaxed hooded cardigan ja ohje huutelee puuvillalankaa. Minä en halunnut neuleesta ihan niin rentoa ja isoa kuin alkuperäinen, joten neulaisin sen villalangasta joka ei roiku valmiina neuleena aivan niin paljon. Mitään kiinnitystä etumukseen ei tule ja etukappaleet menevätkin aika reilusti päällekäin tarvittaessa. Huppu jatkuu etukappaleesta kauniisti eikä päässä pidettäväksikään ole mahdottoman iso.

14 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Onpa Nallessa upea väri! Ja upea on takkikin!

villapeikko kirjoitti...

Tosi ihana! Juu, toistoa on muillakin, eilen just viimeksi huomasin miten resoria vaihtamalla oli saatu aikaiseksi uusi disain, eikä ollut Novitaa tämäkään.

Kaisa kirjoitti...

Ihanan lämpimän ja rennon näköinen neuletakki! Sopii hyvin alkusyksyyn.

Ilmari kirjoitti...

Vaikuttaa ihanan lämpimältä ja tyylikkäältä neuleelta. Tuo varmasti lämmittää syksyn edetessä ja tuo mieleen lämpimän kesän muistot.

Soile kirjoitti...

Kivan rento takki.

Musta välillä tuntuu siltä että teki novita ihan mitä hyvänsä tai oli tekemättä niin aina rutistaan.

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Ja mihinkä sitä hyviä ideoita tuhlaamaan, ne uudet voivat olla sitten jo huonoja? Novitan mallit tunnistaa Novitaksi ja KHn itsekseen.
Takki on hieno. Minä himoitsen samaa,tosin eri langasta... ja lyhyempänä.

tiinaf kirjoitti...

Kaunis, kaunis!

Lendi kirjoitti...

Aivan ihana! Tosi kauniin värinen!

Linda kirjoitti...

I love your Georgie.

Tuija kirjoitti...

Tosi ihana neuletakki! Sinun Kim-versiosi ovat kyllä niin hienoja, että kohta minäkin repsahdan tilaamaan niitä(kin) vihkosia. Senkin.

Tiina kirjoitti...

KH:n mallit ovat ihanan simppeleitä ja niissä on kuitenkin sitä jotakin. Niin kuin tässäkin takissa. Siinä on vain sitä jotakin. Yksinkertaista tyylikkyyttä??

Pihla kirjoitti...

Ihana! Pakko tehdä!
Mutta mistä löysit ohjeen? ostitko kirjan ja jos ostit niin mistä?

ColibriDreams kirjoitti...

Yksinkertainen, mutta kaunis! Jotain tuollaista syysneuletta itsekin tarvitsisin.

Hansu kirjoitti...

Taas kerran ihanaa Kimiä :D