18.6.2010

Juhlan tuntua

Kesäloma. Työpaikanvaihdosten seurauksena en ole viettänyt kesälomaa kolmeen vuoteen, mutta tänään se vihdoin alkoi. Mitään sen suurempia suunnitelmia ei ole, kuin että yritän suunnitella mahdollisimman vähän. Kotiseudulle Kainuuseen kyllä suuntaan ja samalla tekisi mieleni pistäytyä eräässä kesätapahtumassa, nimittäin Puolangan pessimismipäivillä. Vaan eipä siellä oo kuitenkaan mitään erikoista ja kuitenkin sataa vettä. Että mitäpä tuo hyvejää sinnekään lähteä.
Kirppislöytöjäkin on taas kertynyt mukavasti. Tiikkikantisen lasirasian löysin jo aikaa sitten. Puuvartisten lusikoiden satsi odotti kirppispöydällä 0,80euron hintaan ja sydänkuvioinen tarjotin irtosi 50 sentillä. Ei paha!

Tiikkivartiset salaattiottimet olivat oikein vielä alkuperäisessä rasiassaan. Kesälomalla keittiössämme tehdään remonttia ja vihdoinkin saan avohyllyjä joille voin näitä täälläkin esiteltyjä löytöjä, purkkeja ja purnukoita laittaa paremmin näkösälle. Jos remontin tohinoissa muistan kuvia ottaa, niin voin kertoa heinäkuun loppupuolella mitä tapahtui ja esitellä kenties ennen ja jälkeen -kuvat. Jos ne nyt ketään kiinnostaa (olen selvästi menossa sinne Puolangalle! :) )

Juhlan tuntua lisää myös se, että blogimme täyttää tänään kolme vuotta.
Pujishan on kohta jo iso tyttö!

9 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Tuo sydäntarjotin on upea! Mummoltani löytyy purkkeja samaa sarjaa...

RiikkaS kirjoitti...

Onnea uhmaikäiselle :)

Jonna kirjoitti...

Onnea synttärisankarille!

Ja nuo aterimet on ihan mielettömän kauniita. Kelpais mullekin!

Jaana kirjoitti...

Ihania löytöjä! Nautinnollista kesälomaa ja onnea kolmivuotiaalle!

Anna kirjoitti...

Onnea. Oletpa tehnyt kauniita löytöjä. Meillä on perittynä lusikoidesi näköisiä haarukoita ja veitsiä, mutta lusikat ja salaattiottimet puuttuvat. Pitääpä alkaa metsästää.

Outi kirjoitti...

Onnea blogiin ja Puolangalle. Mulla on siellä sukua.:) Hyvät löydöt vaativat ehdottomasti ne avohyllyt. Eli kuvia odotellessa: hyvää ja joutilasta lomaa!

Ilmari kirjoitti...

Kivoja löytöjä, asetelmia ja kuvia, nam...!

CharlienEnkeli kirjoitti...

Onnea Pujoliivi! Ehdottoman viihdyttävä tämä blogi on ollut 3 vuoden aikana myös tällaiselle ei-käsityöihmiselle =) Laitahan tosiaan fotoa sitten uudesta köökistänne!!
ps. Ihanaa lomaa myös!

Laura kirjoitti...

Onnea blogisynttäreiden johdosta! Tämä on niin ihanan koukuttavaa!

Ja ihanaa lomaa! On jo aikakin päästä lomailemaan tuollaisen työ(nvaihdos)rupeaman jälkeen.

Remppa aina kiinnostaa, joten odottelen raportteja! ;)