8.2.2011

Kevättä ilmassa

Noh, jos ei vielä keleistä sitä huomaakaan,  niin väreistä ainakin! Keväänvihreää alkaa jo tosissaan kaivata jossain vaiheessa talvea, joten tässä sitä sitten olis.
Tytti esittelikin jo huopatossunsa, mutta minäkin olen löytänyt elämäni lämpimimmät kengät! Näissä ei ole vielä palellut kertaakaan, ja se on jo tällaiselta kylmävarpaalta aikamoinen kehu. Kyseessä on siis Merrellin talvisaappaat, jotka minusta muistuttavat hieman modernia lapikasta...
Green Day -säärystimet
Malli: Some cloudy day by Tiny owl knits (ilmainen ravelry-ohje)
Lanka: Ohut Pirkkalanka, noin 100g
Puikot: 2,5mm

Keväiset sukat
Malli on perussukka, yhden kerroksen raidoitus
Lanka: Valkoinen Drops Delight ja Vihreän kirjava Zauberball

10 kommenttia:

eilen tänään huomenna kirjoitti...

Täälä on aina mulle passelit värisävyt! Luulen, että jo värimaailman perusteella voi poimia potentiaaliset ystävät katuvilinästä!

outi kirjoitti...

Vihreä rulettaa täälläkin. Hyvältä näyttää. Tuo teidän kissanne varastaa kyllä kaiken huomion.:D

Marleena kirjoitti...

Hyvännäköiset kengät, tuli ihan pakottava tarve saada myös tuommoiset! Ja miten kivasti vihreä tosiaan piristää. Kissa on kyllä niin samanmoinen, kuin omani. Meidän oma tosin taitaa olla hieman pienempi ja pulleampi, hyvällä ruualla ollut!

Minna kirjoitti...

Onpa kivat kegät, sellaiset sopivalla tavalla hauskat, niin kuin talvikenkien pitää ollakin. Ja nuo neulomukset myös, kenkiin sopivia .

Marika kirjoitti...

Ihana raidoitus noissa keväsukissa !

Maaru kirjoitti...

Sievät sukat ja kengät, mutta kyllä tuo toinen malli tahtoo jotenkin varastaa shown. Mikä eleganssi, mitkä värit, mikä tyylikkyys! HurrRRRmaava mau.

Jaana kirjoitti...

Taattua pujoliivi-laatua! Ihanan vihreitä neulomuksia ja mahtava tunnelma kuvissa :)

1o2n / Hanna kirjoitti...

Pakko kommentoida noihin Merrelin saappaisiin, koska itsellenikin kotiutui kuukausi sitten Merrelin Oslo-saappaat ja ikinä ei ole parempia ollut o.o ja ne on niin ihanat, että aina on onnellinen kun saa laittaa saappaat jalkaansa :) ja kylmät varpaat on muisto vaan.

Hyviä jatkoja saappaiden kanssa siis!

CharlienEnkeli kirjoitti...

Aika hauskaa, mulla on Merrelin Nicolette -saappaat tänä talvena! Ekat kengät tosiaan mullakin, joissa ei varpaita oo palellu koko talvena, vaikka ei ole ollut villasukkia. Ovat vielä hyvännäköisetkin =) Hyvältä näyttävät nuo sinunkin kengät.
Ja tuo killi on ihana!
...ja tietenkin käsityöt...

Maryse kirjoitti...

Lovely socks!