12.2.2011

Viljaisaa settiä

Ihastuin Brisingamen-blogista bongaamaani piposeen nimeltään 16 sixteen cable hat. Ohje siihen on ostettavissa täältä, mutta minä menin sieltä, missä aita on matalin, eli tutkailin kuvia ja tein oman versioni. En halunnutkaan piposta kovin löysää mallia ja ihan sopiva siitä tulikin. Lankana koko setissä on Cascade 220 Heathers, johon ihastun hetki hetkeltä vain enemmän. Väri on Straw, vaikkei se kyllä mikään kullankeltainen viljanväri olekaan vaan vähän vihertävä.
Kaulurinkin tein, siihen laitoin mausteeksi Faverollesta jäänyttä vihreää lankaa. Kauluri on Stephen Westin ilmaisohjeella tehty Modish cowl, joka on kyllä superhelppo, mutta silti mielenkiintoinen rakenteensa takia. Ja näköjään postausta ilman Alpo-kissaa on mahdotonta tehdä... :)
Ja että tämä setti olisi täydellinen, niin pitihän ne lapasetkin vielä tehdä. Tässä ovat Tikrun Chevalier-lapaset. Näistä lapasista täytyy sanoa sen verran, että monia lapasmalleja olen aloittanut mutta todennut ne omaan kapeaan käteeni ihan liian leveiksi, mutta nämä lapaset ovat kuin niille tehdyt! Kyllä nyt kelpaa kulkea ulkona haistelemassa kevään merkkejä tässä väriltään yhtenäisessä, mutta muuten aika mielenkiintoisesti kasatussa setissä...

12 kommenttia:

Tess kirjoitti...

Kaunis setti!

Mie heti kiinnitin huomion pipon (16 cable hat) tutunoloisiin palmikoihin. Ne on ilmeisesti samat kuin A very braidy cowl:ssa, jonka olen tehnyt. Näin siis ainakin ymmärsin, että kaulurissa on käytetty samaa palmikkoa. Laiska ei viitsi nyt tarkistaa räveltämöstä...

Johku kirjoitti...

Todella kaunis setti. Erityisesti pipo kiinnitti huomioni. Se on hieno.

Mari M. kirjoitti...

Hienot vermeet :) Väri toi mieleen ihan kesän ja heinän tuoksun.

outi kirjoitti...

Oliko se postaus - pari sitten, kun eilen, tänään, huomenna kommentoi yhteisistä väreistänne? Tämä postaus voisi sitten olla samistelua minun kanssani. Ihastuin tuohon samaan sävyyn Cascaden langassa nettiyhteyksissä; tilaukset sen suhteen eivät ole menneet ihan putkeen - ei oota on myyty. Ja tuota kauluria olen minäkin jonossani tuijotellut, että milloinkohan olisi sen aika. Tikrun lapasia olen neulonut muistaakseni kahdet. Jotenkin hauskaa.:)Jospa tämä sun setti antaisi vähän puhtia tännekkin päin. Jotain tuollaista keväisempää ilmettä kaivattaisiin täälläkin! Kisulle rapsutuksia!

Elios kirjoitti...

Ihania ja ihanan värisiä neuleita! Tuo pipo on tosi mielenkiintoisen näköinen, todella onnistunut improvisointi kuvan perusteella. :)

Tiina kirjoitti...

Upea setti!

helena kirjoitti...

Hieno setti, ei minua ainakaan haittaa jos eivät nyt niin samaa kaikki olekaan. Väri tekee niistä kuitenkin hyvinkin yhtenäisen. Suloinen linssilude tuo Alpo-kissa!

Flikka kirjoitti...

Kiva setti, tuo pipo on todella kaunis, ja noita lapasia pitäisi kyllä joskus itsekin kokeilla.

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Hieno myssy - aika tarkkaan olet kuvaa osannut "lukea"! Minunkin pitäisi pikimmiten tutustua Cascase 220 - lankaan; se on mitä ilmeisimmin hyvää tavaraa.

Nasti kirjoitti...

Kiitokset kommenteista! Googlettamalla löytyy niin hyviä kuvio ko. piposta että niistä pystyy jopa silmukkamäärät laskemaan. Tuo Tessin vinkkaama kauluri on tosiaankin tästä samaisesta piposta innostuksensa saanut ja sen ohjeesta löytyy näköjään palmikonkiertoihin neuvotkin.

Emma kirjoitti...

Tyylikäs setti! Hauska pipo ja jännä kauluri...

Tuija kirjoitti...

Kaunis setti! Minulla on sama lanka käsitelyssä, erivärisenä vaan. Mukavalta tuntuu ja värivalikoima on mahtava, mutta jostain kumman syystä olen kutonut varsinaista neuletta tiukemmalla käsialalla kuin koetilkkua, joten tiukahko on tulossa... Yritän psyykata itseäni uskomaan pingotuksen voimaan.