17.3.2012

Hiljaiseloa

Tyttilässä on vietetty neuleiden suhteen hiljaiseloa viime syksystä asti. Mitään valmista ei ole edelleenkään syntynyt, vaikka pari juttua onkin tekeillä. Viime aikoina olen puuhastellut toisenlaisten käsitöiden parissa. Työn alla ovat ystävien tuolit, jotka aikanaan tulevat heille keittiöön ruokapöydän tuoleiksi. Kunnostus- ja verhoiluhommat tuntuvat todella mukavilta pitkästä aikaa. Kädet ovatkin sen näköiset että verhoiluhommia on tehty: verinaarmuja ja kuivuneita kynsinauhoja. Vasaralla en (vielä) ole sormeeni lyönyt, mutta varmaan sekin tämän projektin aikana tapahtuu.

Aiemmin Nasti totesi, että neuleprojekteista on suorastaan mahdoton ottaa kuvia ilman nelijalkaisia ystäviä. Niinpä. Eikä tarvitse olla edes neuleprojekti. Kissataloudessa on todellakin mahdoton tehdä yhtään mitään ilman että joku karvakuonolainen häärii ympärillä.(Paitsi silloin kun ne makaa lämpimän uunin pankolla päikkäreillä. Silloin voisi vaikka pommi pudota, eikä eväkään värähdä.) 
Kevät kolkuttelee jo ovella. Olen varannut pakollisiin keväthamosiin kankaat: Marimekon mustaa Muijaa ja Amy Butlerin nimetöntä, mutta iloisen keltaista. (Ja kas, kissahan se siinä.)
9 kommenttia:

outi kirjoitti...

Meinasin ruveta huutelemaan, että sulla on niin ihanat hommat siellä, mutta kissasi veivät huomioni.:) Ovatko ihan eurooppalaisia nuo vai jotain fiinimpää rotua? Minulla oli tuollainen "sininen eurooppalainen" joskus ja näyttävät nuo sinun kissasi ehkä siksi jotenkin niin tutuilta.. Oiskohan kissoilla kaksin kivempaa; meillä on vain yksi...

akissfromthepast kirjoitti...

aivan upee tuoli! minulla olis kans tuommoinen entistystyö edessä.. en vain tiedä miten edetä ettei mene pilalle.. muuten hyvä, mutta alapuolen satulanauhat on katkenneet.. päällinen hyvä ja jouset..
olen miettinyt että vähän väärinpäin menee jos laitan pohjan uusiksi :D :D
kivaa viikonloppua!

Aino kirjoitti...

Ovatko kissasi koratteja?

Tytti kirjoitti...

Kuvissa esiintyvät kissat ovat koratteja, kuten Aino tunnistitkin. Rotu on peräisin Thaimaasta. Koratit ovat todella seurallisia joten kaksin niillä on taatusti hauskempaa kuin yksinäisenä kissana. Meillä on myös kolmaskin kissa, joka ujona tyttönä harvoin ikuistuu kuviin.

ArualMaria kirjoitti...

Ooh, mikä projekti, upea tuoli. Ja ihanat kisut! <3

Aino kirjoitti...

Heips,

juu, meilläkin on kaksi korattia, jo toinen kahden kissan "setti". Meille ensimmäinen korat tuli vuonna 1991 ja toinen 1993, eli tuttu rotu :)

Aino kirjoitti...

Lisäys:

Pitääpä vielä kysäistä kissojesi nimet (ne "oikeat") ja ketkä on vanhemmat?

Tytti kirjoitti...

Hei Aino, lähetä sähköpostia pujoliivin osoitteeseen (löytyy etusivulta.) Voidaan viestitellä tarkemmin sitä kautta :)

Maaru kirjoitti...

Onpas siellä tutunnäköisiä sinisukkia! Nau.