14.7.2012

Lomalla

Pujoliivi viettää edelleen hiljaiseloa neulomismielessä. Tulin kuitenkin raportoimaan Tyttilän muita kesäkuulumisia. Loma alkoi viimekesäiseen tapaan pienellä pintaremontilla. Vuorossa olohuone. Sisäkattoa lukuunottamatta pinnat menivät uusiksi. Minä hoitelin seinäpinnat, siipan urakkana on lattian hiominen ja maalaus. Lattia olikin saanut 14 vuoden olemassaolonsa aikana melkoisesti siipeensä. Naarmuja ja klohmuja riitti. Myös väri oli muuttunut todella paljon - sen tajusi vasta kun osa lattiasta oli hiottu.Lattian hiomisen jälkeen meillä oli edessämme ihana tyhjä tila. Aivan kuin unelmien makuuhuone, jossa ei ole mitään muuta kuin sänky + lamppu ja eteeriset verhot, jotka heiluvat ikkunan edessä lempeän kesätuulen puhallellessa :)  Päätimme muuttaa yhdeksi yöksi tähän tyhjään tilaan ja testata nukuttaako paremmin. Kissa ehti tietysti ensin ihmettelemään uutta petipaikkaa.


Jo aiemmin kesällä piipahdin Tallinnassa. Pakko esitellä kivat pellavapyyhkeet, joita toin ison nivaskan Zizistä. Zizi on varmaan kaikille Tallinnan kävijöille tuttu kauppa, minullekin, mutta tällä kertaa myynnissä olleet kuosit puhuttelivat erityisesti. Suosittelen.Hyvää ja leppoisaa kesän jatkoa!

1 kommentti:

Nanna kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta tuo makuuhuone pelkällä sängyllä ja verhoilla! Varsinkin kun itse elän edelleen melkein muuttotavaroiden keskellä. En edes kehtaa sanoa kuinka kauan itse muutosta on jo kulunut aikaa...