7.7.2013

Klassikko

Pitkästä aikaa on kirppislöytö, jota esitellä. Olen pysytellyt poissa kirppiksiltä ja huuto.netistä ihan siitä syystä kun en mitään oikeastaan tarvitse ja olen yrittänyt entisestäkin tavarasta päästä eroon. Nyt tuli käytyä ja tottakai sieltä silloin löytyy mielenkiintoisia esineitä kun ei olisi niin väliksi.
Tämä klassikkokaunotar on vanha Wesco-merkkinen emalinen poljinroskis. Wesco on saksalainen yritys joka on perustettu vuonna 1867 ja toimii siis yhä edelleen. Firma on erikoistunut metallisiin roskiksiin ja muihin kodintavaroihin, joille yhteistä on retrahtava design. Tämä minun löytämäni yksilö on vanha, arvelisin että 70-luvulta, mutta mekanismit toimii edelleen. Kannessa on pieni kluhmu, mutta eiköhän meillä kaikilla jotain pieniä kauneusvirheitä ole.
Polkimella kansi sekä aukeaa että sulkeutuu. Roskiksen sisällä on erillinen emalinen sankko, jonka voi nostaa pois ja tyhjentää näin helposti. Sisäpuolelta roskis on erinomaisessa kunnossa, kyllä saksalaisen laadun tunnistaa. Mietin, että mihin tarkoitukseen tätä kaunotarta käyttäisin, sillä pelkäksi koristeeksi harvoin kauniitakaan esineitä hankin. Koskapa keittiön nurkassa oli sille sopiva tila, ja koiran ruokinta tapahtuu siinä vieressä niin loogisinta on säilyttää siinä koiranruokaa. Tähän asti kun nappulat on pidetty rumassa muovilaatikossa.
 

1 kommentti:

liinu kirjoitti...

Hauska käyttöidea! Varo vaan ettei koira opi käyttämään poljinta... ;)