3.12.2013

Perussettiä

Pitihän niille ihanille helminauhalapasille tehdä yhteensopiva pipokin. Sekin on Dropsin Karismaa ja loin muistaakseni 100 silmukkaa. Tupsun väriä arvoin pitkään ja lopulta siitä tuli ruskea koska sitä väriä oli eniten jäljellä.
 Villiinnyin Neulojien yönä tilaamaan Titityystä yllätyssukkalankapaketin joka oli väreiltään melkein kuin minulle valittu. No yksi neljästä vyyhdistä ei nyt aivan osunut (se oli vaaleanpunainen, semmoinen vauvasävy), mutta eiköhän sillekin joku loppusijoituskohde löydy. Eräs langoista oli Fyberspates Vivalicious 4ply kuparinsävyissä. Siitä taiteilin elämäni miehelle peruspipon ja siihen sopivat kämmekkäät, joihin tein pieniä pilkkuja harmaasta jämälangasta.
Jämälankoja olen muutenkin kaivellut esille sillä innostuin Missä neuloimme kerran -blogin joulukalenterista. Mahtava tunne, että vielä voi aamuisin herätä ensimmäisenä ajatuksenaan että mitä tämän päivän joulukalenteriluukusta paljastuukaan :)

5 kommenttia:

Vyyhti kirjoitti...

Voi miten hienot pipot ja lapaset, ihan tosi mainiot värit! Ja kiva kun innoistuit lähtemään mukaan kalenterineulontaan. :)

Niina kirjoitti...

Lapaset ovat suosikkini, ihanat värit. Löysin taas blogiinne pikku tauon jälkeen, ja aion jäädä (taas) lukijaksi :)

Pitko kirjoitti...

Aivan mahtavia settejä siellä. :) Pipo on hyvin suloinen. :)

MevrouwWalvis kirjoitti...

Nyt mulle tuli vastustamaton halu kutoa samanlainen pipo/lapassetti:) Ihanat!

Eea kirjoitti...

Oi miten ihanat lapaset. Upeet!