28.6.2015

Aurinko ja tuuli

Suomen kesään näyttää kuuluvan villavaatteet. Näissä kuvissa kelpo sivuroolissa ovat Kalajoen hiekat, joilla ei kovin paljoa auringonpalvojia kuvia otettaessa näkynyt. Tuuli oli kuitenkin lämmin maatuuli.
 Huivimaniani ei näytä loppumisen merkkejä. Onneksi maailma on pullollaan mielenkiintoisia huivimalleja, kuten nyt tämäkin Helen Stewartin suunnittelema Pebble Beach Shawl. Huivi on ollut ravelryn suosikeissani jo pidempään, jotenkin nämä eri tavoin ryhmitellyt reikäosiot viehättävät tällä hetkellä kovasti. Myös Janina Kallion huiveissa on samaa meininkiä kuin tässä.
 Huiviohje on simppeli ja mikä parasta, mukana on huivin ohje kolmessa eri koossa, eri vahvuisille langoille. Itse neuloin keskikokoisen huivin, käytin seitinohutta Knitlob's Lair Ainoa kaksinkertaisena. Vyyhdissä oli värin nimenä oliivi mutta kyllä tää minusta auringonkeltaista on.

Minua on vaivannut viime aikoina ennen näkemätön startiitti. Täysin tapojeni vastaisesti minulla on kesken neljät sukat, pari villaista neuletakkia, kesäpusero sekä kaksi huivia... Huomenna olen nousemassa junaan ja matkaamassa kohti Tyttilää ja voi olla että vielä matkaneuleen silmukat luon huomisen aikana. Näin se kesäloma toimii.

9 kommenttia:

Aino P. kirjoitti...

Kauniin värinen huivi! Ja varmasti hyvä käytössä - iso muttei liian paksu.

Liina kirjoitti...

Mahtava huivi! Ja hei, kiitos sanasta, olen tässä jo monta hetkeä miettinyt mikä vaivaa kun koko ajan pitää olla aloittamassa uutta.

-P- kirjoitti...

ihan selkeästi auringonkeltainen, ihana ja valloittava. Ehdottoman tärkeä kesävaate!

Neulisti kirjoitti...

Herkullinen huivi! Mä olen myös haaveillut tän neulomisesta jo ikuisuuden. Tuppaa vaan koko ajan jostain tunkemaan tielle kaikkea muuta neulottavaa. Jännä...

Sanna kirjoitti...

Kaunis huivi! Pääsi heti suosikkilistalleni :)

Ingi kirjoitti...

Nätti reikäkuvio ja muodoltaan kaunis!

Pitko kirjoitti...

Ihana väri, oli nimeltään mikä vaan. :) Huivissa on kiva rakenne.

Lammas kirjoitti...

Ihastuttava huivi!

Päivikki kirjoitti...

Ihan älyttömän kaunis huivi. olen itsekin katsellut Ravelryssä tuota mallia ja viimeistään vakuutuin siitä, että se täytyy joskus vielä neuloa.