5.7.2015

Vielä toinenkin  Kalajoen hiekkasärkät sijaitsevat vajaan tunnin matkan päässä kotoani mutta harvoin siellä tulee kuitenkaan käytyä.  Kun kerrankin lähdettiin niin kuvasimme vielä toisenkin huivin. Se onkin siitä jännä että värejä on todella hankala saada näkymään oikein. Kerällä värit erottuvat toisistaan selvästi mutta neulotussa pinnassa sävyt jotenkin sekoittuvat.  Huivia on kuvattu jo useampaan otteeseen mutta nämä kuvat saavat nyt välttää sillä huivi on jo uudella omistajallaan. Lanka on uusi ihastukseni, Holst Coast. Langassa on puolet villaa ja puolet puuvillaa ja mahtavan pehmoinen tuntu.
 Huivin malli on taattua Melanie Bergiä ja nimeltään Drachenfels. Ainaoikein-huivissa vuorottelevat raidat ja pilkkurivit ja neulomiseen pysyi mielenkiinto yllä. Väreinä on Lead, Honeydew ja Marsh, joita jokaista kului vajaa kerä. Lankaa on jo hamstrattu lisää, värivalikoima on vain niin laaja että valinnanvaikeus iskee. Tai sitten voi tilata kokeeksi vielä tuota yhtä väriä...


7 kommenttia:

jayja kirjoitti...

Olen myös ihastunut äskettäin tuohon lankaan ja sen ihaniin väreihin! Neuloin meadow grassin siitä vähän aikaa sitten ja blogiinkin se on jo päätynyt. Mainio huivilanka! Toimii tässäkin huivissa niin kauniisti. Varsinkin tuo viimeinen kuva on hieno, siinä värit erottuvat mielestäni kauniisti.

Lilja kirjoitti...

Ihan mahtava. Ja parhaat värit myös!

Liina kirjoitti...

Tosi nätti huivi! Pitänee itsekin tehdä tuo Drachenfels joskus.

Coastin etuna on muuten se, että huikean värikartan lisäksi se on aika edukasta. Voi ostaa useammankin värin ja vähän testailla.

Mari kirjoitti...

Kaunis huivi! Värit yhdistyvät aika ovelasti, huivi varmasti sopii sen ansiosta moneen asuun.

Kurjenmarja kirjoitti...

Toinenkin kaunis huivi. Mulle tuo lanka on vielä tuntematon, mutta täytynee seuraavalla lankojenhankintareissulla tutustua. Sun valitsemat värit sointuuu aina upeasyti yhteen ja lopputulokset on rauhallisia ja jotenkin maanläheisiä. Mä tykkään!

Ingi kirjoitti...

Onpas nätti! Olet löytänyt niin kauniit värit!

Päivikki kirjoitti...

Kaunis huivi kauniissa maisemissa.