1.8.2015

Jäniksen selässä

 Jämälankatutkielmat jatkuu. Tällä kertaa otin tavoitteeksi vähentää niitä kirjoneulesukkien muodossa. Noudattelin Ilona Korhosen sukkaohjetta ja oli toisaalta aika mukavaa ettei tarvinnut pohtia muuta kuin että minkä langan otan työstöön seuraavaksi. Keräsin kasan vihreän sävyisiä jämälankoja joista aina arvoin voittajan kuhunkin raitaan. Sukat eivät siis ole samanlaiset mutta selvästi kuitenkin samaan pariin kuuluvat.
 Näistä tuli aika luonnonläheiset. Värityksessä voi nähdä niin lähestyvän vuodenajan (en mainitse sitä nyt nimeltä) kuin meren, sammaleiset rantakalliot ja hillasuonkin värityksen. Ihan miten vaan!
Lanka: Ohuita jämäsukkalankoja, 70g
Puikot: 2,5mm

10 kommenttia:

Menninkäisrinsessa kirjoitti...

Oi miten nätit! Näistä tulee niin mieleen mummini taannoin neuloma kirjoneulepusero. Siinä oli ihan samat värit ja samalla tavalla paljon yksityiskohtia..

jayja kirjoitti...

Onpa hauskannäköiset sukat! Nätti värimaailma.

Elina kirjoitti...

Ihan valtavan nätit sukat :)

Aino P. kirjoitti...

Ihanat! Tykkään!

JennyF kirjoitti...

Todella ihanat sukat ja hienot harmoniat!

Päivikki kirjoitti...

Ihanat jänikset! Tykkään myöskin väreistäsi. Alemmassa postauksessa oleva huivi on myöskin kaunis ja kuvauspaikka lumoava.

Heidi kirjoitti...

Lähestyvä vuodenaika on lempparini, joten sukkien väritys on mitä parhain :) . Ja voi kun minä ja kirjoneule tulisimme paremmin toimeen, niin voisin hyödyntää omat jämälankani jollain vastaavalla tavalla.

Sanna kirjoitti...

Aivan mahtavat!

Niina Risulainen kirjoitti...

Upeat :)

Pitko kirjoitti...

Oikein suloiset! :)