15.2.2016

Mini-Ashburn

Ravelryssä se on tehty 1097 kertaa. Alusta asti minäkin sitä ihailin. Nyt minäkin innostuin kun  semi-tylsästä villapaidasta jäi yli ihanaa tummansinistä merinolankaa.


Sinisen kumppaneiksi valikoitui lähes itsestään keltainen ja vaaleanharmaa. Keltaista minulla oli ennestään yksi vyyhti, harmaa piti erikseen ostaa.


Ensimmäiseen, harmaaseen väripalkkiin jaksoin tehdä raidatkin. Keltaisen osuuden mallineule oli minulle aivan uusi tuttavuus josta tykkäsin kovasti. Tosin välillä sitä piti purkaa, koska se ollutkaan ihan simppeliä tv-neuletta. Neljään laskeminen oli yllättävän vaikeaa kun samalla yritin katsoa True Detectivesin komeaa poliisia. Siniseen osuuteen en tehnyt raitoja lainkaan ja ihan vaan siitä syystä että pääteltävää olisivähemmän.Poikkesin ohjeesta toisessakin kohti: tein huivista paljon pienemmän kuin ohjeessa. Tarvetta oli   kerran-kaulan-ympäri-kietaistavalle, joten sellainen tuli. Olen tyytyväinen. Mahtuu hyvin takin alle, mutta lämmittää kuitenkin riittävästi.


Malli: Ashburn (Ravelry-linkki)
Keltainen ja sininen lanka: The Uncommon Thread, Everyday Sport, n.puolikas vyyhti kumpaakin.
Harmaa lanka: ei muistikuvaa, vyöte on klassisesti lankakerän sisällä.
Fiilis: lempihuiviainesta


Nastille kiitos kuvista!


6 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Uu, ihana! Jonossa on tuo huivi ja siililangat valmiina, mutta nyt vasta hiffasin tuon mallikuvion keskiosassa. Onpa se kiva! Ja kiva keltainen : )

Mirella kirjoitti...

Sopiipa kivasti piposi kaveriksi!

Liina kirjoitti...

Onpas kiva ja hyvät värit! Tykkään täysillä, Melanie Bergin designit on kyllä mainioita ja tää on erihieno tulkinta!

Tiia N kirjoitti...

Tosi nätti, juuri noissa väreissä! <3

Elina kirjoitti...

Nätti huivi ja oikein kivan värinen :)

Pitko kirjoitti...

Kaikin puolin kaunis. :)