24.9.2016

Syyspipa


Holey chevrons -huivista jäi lankoja sen verran, että jo sitä tehdessä ajattelin tehdä piponkin sävy sävyyn. Sattumoisin Ravelrystä löytyi aiheeseen sopiva ohjekin ja vielä ilmaiseksi, joten tässä se on, Pompom Chevron! 
 Tämä on just sopiva näin alkusyksystä, ei liian paksu. Kuparinvärinen on Madelinetosh Merino lightia, keltainen ja vihreä Kraft Hand-dyedin sukkalankaa ja petrooli Fyberspatesin pitsilankaa kaksinkertaisena. Ohjetta seurasin muuten, mutta joustinneuleen neuloin kierretyillä silmukoilla 1o1n. Ja tupsun tein tottakai ihan kunnollisen enkä semmoista räpsyä kuten ohjeessa :)
 Kuvat on otettu viikko sitten meren rannalla, jossa vietimme yön Suomen Ladun #nukuyöulkona -haasteen merkeissä. On siitä vuosia kun olen viimeksi ulkona nukkunut mutta sujuihan tuo vanhasta muistista. Yöllä kolmen aikaan kuuntelin huuhkajan huhuilua ja väkisinkin tuntui aika hienolta!7 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Kaunis pipo, piti heti napata ohje talteen!

Ingi kirjoitti...

Nätti pipo, sointuu hyvin maisemiin!

Ansku kirjoitti...

Ihanan syksyiset sävyt kauniissa pipossa!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana koira, kivat kuvat ja kaunis pipo.
OP

AnniKainen kirjoitti...

Voi että täällä näkee niin kauniita neuleita ja tyylikkäitä kuvia sekä tyylikkäitä neuleita ja kauniita kuvia ettei voi kuin ihailla. Ja mikä ahkeruus :)

Päivikki kirjoitti...

Minnuu jäi harmittamaan, että en koko kesänä nukkunut ulkona. Teltassa tai laavussa on niin ihanaa nukkua.
Kiitos pipovinkkauksesta! Ohje menee jonoon. Siun pipo on kaunis, tykkään väriyhdistelmästäsi. Myös kuvat ovat ihania.

Maaru kirjoitti...

Soma pipo ja koira! Sopivat hienosti hienosti sävy sävyyn keskenään. ;D