2.10.2016

Sarvi otsassa


Neuloin viime talvena parit kissalapaset, jotka oli suunnitellut Barbara Gregory. Nyt ostin pari lapasohjetta häneltä lisää. Toiset lapaset neuloin jo mutta koska ne olivat ensimmäinen valmistunut joululahja (oikeasti, syyskuussa!!) niin ne näette vasta joulun jälkeen. Mutta tässä toinen pari, joka jää kyllä ihan itselle. Pitäähän jokaisella aikuisella naisella nyt  yhdet yksisarvislapaset olla!

 Malli on Chance and Comet. Ohjeessa on lapsen ja aikuisen koot ja useampi erilainen kuvavaihtoehto. On yksisarvisia, poneja, linnoja ym söpöjä asioita. Itselleni valitsin yksisarviset ja toiselle puolelle ihan pelkkiä pilkkusia. Lankana on Sandnes Sisu, josta en tätä keltaisenvihreää pohjaväriä ole koskaan aiemmin nähnyt, liekö joku syksyn uutuus. Sitä tulee mieleen kasviväreillä aikaan saadut keltavihreät. (Kasvivärjäys on muuten asia, jota tahtoisin oppia ja esitinkin paikallisen käsityökeskuksen ohjaajalle toiveen kurssista ensi kesänä. Jos ei kurssia tule niin sitten täytyy itse opiskella lisää. ) Kuviot on tehty tummanharmaalla langalla. Molempia riitti vajaa kerä. Tein lapaset kakkosen puikoilla, koska ohjeessa oli reiluhkosti silmukoita omaan kapeaan käteeni. Pinnasta tulikin lapasiin sopivaa peltiä ja luulen että lämpimätkin ovat. Ja ihanat.


9 kommenttia:

KirsikkaHoo kirjoitti...

No on kyllä mainiota lapaset!

Ingi kirjoitti...

Todella suloiset!

Repsu kirjoitti...

joo, kyllä aikuisella pitää olla yksisarvislapaset!! Omat ovat vielä suunnitteluasteella, nää olis aivan huikeet kyllä :D

Aino P. kirjoitti...

Vautsi! Täytyypäs käydä tsekkaamassa nuo ohjeet :-)

Pitko kirjoitti...

Kyllä, pari satuolentoa mahtuu aina lapasiin! :) Kiva malli, ja hauska tuo kuviokin - paljon variaatiomahdollisuuksia varmasti.

Sanna kirjoitti...

Oi, miten ihanat!

Johanna Maria kirjoitti...

Voi ei miten ihanat! Minäkin tahdon :)

Niina Risulainen kirjoitti...

Nää on niin ihanat :)

Elina kirjoitti...

Tosi söpöt lapaset :)