7.5.2017

KeväthuiviTämän huivin väri on yksi niistä väreistä, jotka tulivat elämääni vasta värianalyysin jälkeen. Tämä ei ole ihan oranssi mutta ei nyt ihan lohenpunainenkaan vaan ehkä siltä väliltä. Huomaan viihtyväni tässä värissä. 
 Huivi on Hollows ja ohje maksullinen.  Lankana on Sandnes Garnin tämän kevään uusi lanka Tynn Line, joka on 50% puuvillaa, 33% viskoosia ja 14% pellavaa. Siis todellako? Katsoin nuo tiedot ravelrystä ja en tiedä että mitä ne puuttuvat 3% ovat.
 Huivi on aika perusmallinen pitkulainen puolikuu. Neulepinta muodostuu oikean ja nurjan neuleen raidoista ja reikäriveistä. Huivin keskiosaan neulotaan lyhennetyillä kerroksilla muutama erilainen osio mutta huivin muotoon ne eivät olennaisesti vaikuta. Ihan tuli tarpeeksi mittaa ja huivi menee pariin kertaan kaulan ympärille. Lanka on kuitenkin niin laskeutuvaa että huivista ei muodostu kaulallakaan liian muhkeaa möykkyä. Kiva keväthuivi tuli ja sopii väriltään mainiosti vaatekaappiini.7 kommenttia:

outi kirjoitti...

No on tosiaan sulle sopiva sävy! Toivotaan, että tulee keväthuiville käyttöä; ainakin täällä ei vielä uskalla villoista luopua.

morso kirjoitti...

Kaunis väri, ja näköjään tosi hyvin passaa sun vaatekaappiin. :) - Joku huiviprojeti pitäisi varmaan panna taas pitkästä aikaa vireille täälläkin.

Sanna kirjoitti...

Kaunis huivi! Neulepinta näyttää mukavalta - saakohan sen aikaan tuo mystinen kolme prosenttia? :D

Pipo-otus kirjoitti...

Kaunis huivi! (:

jayja kirjoitti...

Onpa kiva! :) Ja näyttää kyllä sopivan vallab hyvin!

Aino P. kirjoitti...

Kivan näköinen on ja väri tosiaan käy sulle!

Emma kirjoitti...

Suloinen huivi! Oispas kyllä kiva käydä värianalyysissä, mut mitä jos siellä sit kiellettäs käyttämästä omaa lempiväriä kun se ei sopiskaan omiin sävyihin? :D