28.7.2017

Keskikesän haisu

Kävin Neulefestareilla ylittämässä budjettini ja hakemassa ohjeen tähän huivikauluriasiaan. Ohje löytyy mm. Neulefestarivihkosesta ja on Joji Locatellin varta vasten festareita varten suunnittelema Midsummer Haze, jonka vapaamuotoisesti otsikkoon suomensin.
Huivi on muodoltaan putkula,oikeastaan siis enemmän kauluri, mutta näyttää kaulalla kolmiohuivilta, mutta on helpompi käyttää. Aivan hurmaava ja todella hurmaavan helppo neuloa! 

Koska hankin festareilta uusia aarrevyyhtejä hillottavaksi, päätin käyttää tähän neuleeseen jo useamman vuoden takaista ostostani (joka on kyllä kevyesti kallein 100g lankaa jonka omistan). Lanka on Walk Collection Delicate Silk värissä Metal Dust ja on kyllä joka euron arvoista. Ohjeen mukainen lanka on saman firman lankaa mutta pellavasekoitetta. Tässä käyttämässäni on juuri vaadittavat 600metriä lankaa ja se riitti hyvin, pieni nöttönen jäi josta olis saanut se hassut tasselit, jotka ohjeen kuvissa on. Jätin ne kuitenkin pois.

Putkilon voi asetella kaulalle monella tavalla. Tässä on kyllä malli, jonka todellakin neulon uudelleen!


15 kommenttia:

Heidipiste kirjoitti...

Onpa tosi kiva putkelo! Täytyykin kurkkailla ohjetta, jos vaikka tällaisen syyshuiviksi...

Katrine Birkenwasser kirjoitti...

Mietinkin et mitä jos sen tekis ilman hapsuja ja on kyllä tosi hyvä noin. Ja sun lankavalinta on ihan nappi!

Liina kirjoitti...

Ah, mahtavaa! Se on hieno! Mulla on lanka tuota varten kerittynä tuossa, mutta aion tehdä hapsuilla. Vaan miten mä sen ohjeen jakelun missasin? Nyt pitää ostaa se sitten, höh :D

Helinä kirjoitti...

Oi mitenkä kaunis huivi:-)

Emma kirjoitti...

Haa, kiitos informatiivisista kuvista! En tajunnutkaan että tämä on näin pitkä, vieläkin kätevämpi siis kuin kuvittelin ohjeen perusteelle. Upea huivi :)

Ingi kirjoitti...

Upea huivi, putkelon idea on todella mainio! Minäkin haluan!

Aino P. kirjoitti...

Onpa veikeä!

Pizzicato kirjoitti...

Tämmöisen minäkin haluaisin! Näyttää just niin kätevältä asusteelta käyttää. Tosi hieno! Osaisikohan neuloa tämän... Laitoin ainakin jo Ravelryssa jonoon :)

Eerika kirjoitti...

Tosi ihanan värinen ja sopii kivasti sun housujen kanssa!

Niina Risulainen kirjoitti...

Ihana huivi, ohje kolahtaa paremmin näistä sinun kuvista :)

Sanna kirjoitti...

Huikean kaunis!

Neulisti kirjoitti...

Onpa kaunis. <3 Mä olen kovasti arponut, että tykkäänkö mallista tosi paljon vai en yhtään. :D

JennyF kirjoitti...

Hei, onpa hyvä idea! Kiitos vinkistä! Kaunis on!

Jaana kirjoitti...

Näiden kuvien jälkeen minua harmittaa, etten raaskinut ostaa sitä Walk Collectionin lankaa festareilta huivia varten! Jäin ohjeen kuvien takia arpomaan, osaanko sellaista ollenkaan käyttää ja saako sitä jotenkin kauniimmin aseteltua. Taidan kuitenkin neuloa heti, kun löydän sopivan langan.

Elina kirjoitti...

Ihan mielettömän kaunis huivi!