21.7.2017

Lomasukkia

  Vaikka olen keskittynyt tänä kesänä enimmäkseen lankojen ostamiseen ja uusien neuleprojektien aloittamiseen, muutamat sukat valmistuivat kuitenkin kuin varkain.
 Eriparisukat Tukuwool sock -jämäpalleroista. Yksikään väri ei vielä loppunut joten lisää seurannee. Nämä lahjoitin äidille kun näistä tuli minun jalkaani vähän reilut.
Ostin kokeeksi muutama kerän Kaupunkilankaa. Nämä siniset ovat Rotvallia (väri 60), joka on noin Nalle-langan vahvuinen sukkalanka. Sama muovisehko tuntuma oli myös neuloessa. Malli on Petty Harbour, joka läytyy ilmaiseksi ravelrystä. Ihan koko kerää en saanut näihin menemään, joten jämälankapussi saa jälleen täytettä.

 Nämä sukat tein ihan alusta saakka Tytti mielessäni. Lankana on Drops Fabel harmaa (väri 115) sekä kelta-vihreä (väri 919). Tein 3o1n -ribbiä ja raidoitin värikkäällä aina 3 kerrosta ja harmaalla vuorotellen 1 tai 2 kerrosta. Tytti tykkäsi sukista, kun lahjoitin ne meidän perheen naistenreissulla Kolille. Pitihän ne sukat kuvata myös siellä kansallismaisemissa. Ja vähän neuloa livauttaakin.


6 kommenttia:

Venla - Värikkäitä unelmia kirjoitti...

Ihania sukkia! Varsinkin nuo Tukuwoolista tehdyt. Mitenköhän niitä jämiä aina kertyy, mutta kun niitä yrittää sitten käyttää niin eivät mihinkään häviä :D

Lotta kirjoitti...

Kyllä on ihania! Pitäisi itsekin urakoida jämistä, mutta aina se jää. Ei siis mielipuuhaani.

Emma kirjoitti...

Oi miten kauniit tukusukat! Pitäisi ostaa useampaa väriä että saisi vastaavat, omista varastoista taitaa löytyä vain repolaista...

Pipo-otus kirjoitti...

Noi (molemmat) raitasukat on niin kauniita! <3 Yksinkertaista mutta nättiä. Erityisesti tykkään tuosta epäsymmetrisestä raidoituksesta, sillä saa tosi ilmeikkäät sukat, vaikka onkin hillittyjä värejä. (: Ihastelen.

Riitu, Koti männikössä kirjoitti...

Raitasukat on niin parhaita.

Aino P. kirjoitti...

Onpa taas hienoja, varsinkin noi ekat on aivan mielettömän ihanan väriset!