18.10.2014

Saunatontun setti

 Halusin ison, muhkean ja harmaan kaulurin. Lankakaapissa sattui viimesyksyisen virkkuuprojektin jämät käteen ja niistä se lähti syntymään. Loin kutosen puikolle 45 silmukkaa ja posottelin aina oikeaa niin kauan että tekele tuntui yltävän pari kertaa kaulan ympärille (jälkeenpäin mittasin että pituutta oli 140cm), päättelin silmukat ja kursin päät yhteen että syntyi iso tuubi.Toki jos nyt tekisin tämän uudelleen, niin loisin silmukat väliaikaisella aloituksella tms jolloin saisin liitoskohdasta huomaamattoman. Lankaa hurahti tähän puoltoista kerää, lanka on siis Novitan Usva.
 Pitihän se pipokin tehdä kaveriksi. Malliksi valikoitui Cocoon (ravelryohje), lankaa meni vajaa kerä. Kun pipo oli valmis, suippo kärki törötti pystyssä ja toi niin mieleen saunatontun että silloin koko setille oli nimi löytynyt. Tein vielä tupsun ja nyt kärki taittuu tupsun painosta alaspäin. Tykkään kyllä tosi paljon sekä piposta että kaulurista.

Puikoillani on pitkästä aikaa myös jotain muuta kuin näitä asusteita! Villapaitakiintiöni kun pullistelee liitoksistaan niin että jos jotain uutta aloittaa, sen on oltava vakavan harkinnan tulosta ja neulomisesta on nautiskeltava. Joten valmista en lupaa ihan heti mutta ennen sitä saatte vielä katsella muutamat lapaset ja pipot :)

4 kommenttia:

-TIINA- kirjoitti...

Ihana setti ja ihana blogi!!

Anna kirjoitti...

Nää on tosi kivat. Tykkään väreistä ja simppeliydestä. Näyttää lämpimälle. Täytynee tehdä itsekin jotain samanmoista.

jennileena kirjoitti...

Ihanan muhkea huivi! Näyttää mukavan lämpimälle.

Saturnina kirjoitti...

Kaunis ja selkeä malli ja tuo värisävyjen vaihtelu sopii näihin tosi hyvin. Tuo Novitan lanka on minulle uusi tuttavuus, täytyypä joskus kokeilla.