7.4.2018

Parit huivit

Lanka: Drops cotton merino, meni vähän vajaa 5 kerää
Puikot: 4mm
 Tämän Terra-huivin olen neulonut kerran vihreästä tweed-langasta ja se huivi on ollut yksi aivan suosikeistani. Kun halusin neuloa huivin eräälle ystävälleni kiitokseksi niin nämä terrakotan väriset langat piti tietysti neuloa nimikkohuiviksensa. Jos ystäväni ei tykkää niin pidän tämän ilomielin itsekin! Lankalauantaina kävin Titityyssä ja ostin sieltä kyllä uudet oranssit langat, joista teen huivin itselleni jos tämä saajallensa kelpaa (kuten vähän luulen).


Lanka: Uncommon Thread Everyday (kellanvihreä Meadow grass) ja iKKe Merino sock (musertava)
Puikot: 2,5mm
 Olen monesti maininnut että huivit ovat vihoviimeisiä kuvattavia... Voi plääh. Tämä huivi oli ihan ok neulottava, vaikka en nyt kovin tarkkaa jaksanut ohjetta lukeakaan, sillä nuo lyhennetyillä kerroksilla tehtävät osiot ei ihan ole sen muotoisia kuin pitäisi. Herkkulangat taisivat soljua puikoilla sen verran ihanasti etten moisia ajatellut! Ohje oli julkaisun jälkeen vähän aikaa ilmainen, jolloin sen kirjastooni nappasin. 


4 kommenttia:

Pipo-otus kirjoitti...

Ihania! Tuo eka huivi on suorastaan herkullinen. <3 :)

Lankakeiju kirjoitti...

Kivoja huiveja!

Helinä kirjoitti...

Kauniit<3

Emma kirjoitti...

Samaa mieltä, huivit on viheliäisiä kuvata! Muoto ei tule esille kaulaan kiedottuna, ja levitettynä huivi taas näyttää lakanalta tai epämääräiseltä soirolta :D

Hyvin oot kyllä sie onnistunut, kauniita huiveja ja kuvia :)