25.2.2019

Talven satoa

Tänä talvena olen neuloskellut pieniä juttuja tarpeeseen ja rentoutukseen eikä kaikista valmistuneista ole edes kuvia. Varsin tavatonta mutta voimat ovat olleet monesta syystä aika vähissä. Mutta onneksi kevättä kohden mennään ja ehkäpä lisääntyvän auringonvalon myötä myös virta palailisi kehooni ja mieleeni.
 Neuloin kylmäkätiselle työkaverilleni herkät lämmittimet. Malli on ilmaisohje Cloudburst ja lankana on Drops Baby alpaca silk. Neuloin ekaa kertaa kaksi hanskaa samalla kertaa luuppaamalla. Piti varmistaa moneen kertaan että teen varmasti kaksi erilaista hanskaa. Tuli söpöt ja näitä on kuulemma puhuteltu mm. kaupan kassalla. Se on neulojasta aina mukava kuulla!
 Tein joululahjaksi yhden pipon tällä mallilla ja pitihän se itsellekin tehdä. Pipomaku ja -muoti muuttuu, nyt parhaalta näyttävät nämä leveäkäänteiset tupsuttomat. Tytin mielestä näistä kyllä tulee mieleen ne 80-luvun pipot, joissa päälaelta roikkui narun päässä tasseli. Ilmaismalli on Basic pipo ja lankana on petroolin väriset Sandnes Silke Alpaca sekä Tynn Silk mohair.

 Oranssit huivilanhgat ostin jo viime talvena ja pitkään etsiskelin niille sopivaa mallia. Sitä ei vissiin löytynyt koska tämä huivi on oman ajatustyön tulosta. Jostainhan sain tietenkin inspiraation noihin nypyköihin, mutta empä tullut laittaneeksi ylös. Huivi on peruskolmiohuivi, johon tein nyppyraitoja, koska olivat peijakkaat niin työläitä tehdä että en jaksanut vääntää niitä koko huiviin. Lanka on kyllä oivaa huivilankaa, nimittäin BC Garn Semillaa. Juuri sopivan kokoinen, lämmittää mutta mahtuu takin alle eikä liian kuuma toimistoonkaan.
4 kommenttia:

Lankakeiju kirjoitti...

Ihania neuleita! Varsinkin nuo kämmekkäät ovat kauniit.

Anonyymi kirjoitti...

Niin herkkää ja kaunista!

Aino P. kirjoitti...

Kauniita töitä olet taas tehnyt!

Lord Mark kirjoitti...

Are you tired of being human, having talented brain turning to a vampire in a good posture in ten minutes, Do you want to have power and influence over others, To be charming and desirable, To have wealth, health, without delaying in a good human posture and becoming an immortal? If yes, these your chance. It's a world of vampire where life get easier,We have made so many persons vampires and have turned them rich, You will assured long life and prosperity, You shall be made to be very sensitive to mental alertness, Stronger and also very fast, You will not be restricted to walking at night only even at the very middle of broad day light you will be made to walk, This is an opportunity to have the human vampire virus to perform in a good posture. If you are interested contact us on Vampirelord7878@gmail.com