17.2.2019

Vihdoinkin villahousut!


 Onhan ne mielessä olleet monta vuotta mutta vasta tänä talvena sain villahousut alulle. Enkä vain alulle vaan valmiiksi saakka. Vaikka kevättä kohti jo mennään niin tavallaan toivon että vielä tulis villahousukelit ennen juhannusta niin pääsisin nämä testaamaan tosioloissa. Sisällä nämä ovat kyllä turhan kuumat.
 Kävelen kilometrin työmatkani ja jos on yli 20 astetta pakkasta niin jalat tahtovat jäätyä reisistä ja kankkuosastolta. Eräänä aamuna, kun olin minulla oli yhdet säärystimet reisissä ja toiset pohkeissa, päätin että nyt lähtee villahousut puikoille! Aion pitää näitä nimenomaan pillihousujen päällä, en alla. Varmaan toimisivat myös hameiden kanssa mutta niitä en juuri käytä.
 Neuloin nämä Stephen Westin Marled mania leggings -ohjeella ja luettuani toisten vinkkejä, valitsin toiseksi pienimmän koon. Neuloin resoria 6cm ja sileää myös 6cm ennen lyhennettyjä kerroksia. Ilman tätä tuskin vesiraja peittyisi, malli on todella matalavyötäröinen. Housut istuu hanurista hyvin enkä ainakaan vielä pujottanut nauhaa sille varattuihin reikiin resorissa. Lahkeita sovittelin ahkerasti ja kaventelin tarpeen mukaan. Tuli juuri passelit!
 Lankaa meni yhteensä 450 grammaa. Käytin näihin fingering-vahvuisia sukkalankoja kaksinkertaisena ja toinen langoista oli aina harmaa. Kun olin erottanut lahkeet mietin, että annanko vain palaa ja teen lahkeista täysin erilaiset, mutta koska aion pitää housuja ihmisten ilmoilla niin päädyin siihen että jaan langat kahtia ja neulon saman verran kumpaankin lahkeeseen. Johtuen liukuvärjätyistä langoista, lahkeet eivät aivan identtiset ole mutta eipä tuo haittaa.

9 kommenttia:

Riitu, Koti männikössä kirjoitti...

Onpa kivat villahousut ja näyttää istuvan todella hyvin. No, helmikuussa vasta mennään, voipi noita kovia pakkasia vielä tullakkin, vaikka nyt aurinko hieman lämmittääkin.

Adijirja kirjoitti...

I love it!!

Lankakeiju kirjoitti...

Upeat villahousut! Olen vähän kade, kun omani ovat vielä suunnitteluasteella.

KristiinaS kirjoitti...

Hienot! Hyvin näyttävät istuvan. Mä en noita voinut tehdä kun ne olis olleet liian kuumat, yksinkertaisella langalla on just kohta valmiit. Kyllä sen Marled Mania puseron tein, ja turhan lämmin sekin on.

Pipo-otus kirjoitti...

Ihanat villahousut! :)

Benessi kirjoitti...

Upeet villikset!

Hepsi kirjoitti...

Ihanat villahousut! =)

Elina kirjoitti...

Upeat villahousut!

Lord Mark kirjoitti...

Are you tired of being human, having talented brain turning to a vampire in a good posture in ten minutes, Do you want to have power and influence over others, To be charming and desirable, To have wealth, health, without delaying in a good human posture and becoming an immortal? If yes, these your chance. It's a world of vampire where life get easier,We have made so many persons vampires and have turned them rich, You will assured long life and prosperity, You shall be made to be very sensitive to mental alertness, Stronger and also very fast, You will not be restricted to walking at night only even at the very middle of broad day light you will be made to walk, This is an opportunity to have the human vampire virus to perform in a good posture. If you are interested contact us on Vampirelord7878@gmail.com