2.4.2019

Antaa sukattaa vaan

Ensiksi kiitos osanotoista. Äidin poissaolo tuntuu joka päivä, varmasti lopunikää. Mutta elämä jatkuu koska sen on pakko jatkua.
Neulomisterapia jatkukoon myös. Kovasti tuntuu sukkia syntyvän mutta mikäpäs siinä. Neuloin  palkkiraitasukat nurjajonnan innoittamana ja valitsin niihin itselleni aika hentoisia sävyjä. Keltaiset ovat itse kasviväreillä värjäämiäni ja loput ovat mm Väinämöistä ja Julie Asselin Nomadea. Tykkään kyllä kovasti vaikka mietityttää kyllä että onko värimakuni pysyvästi muuttumassa vai onko tämä vain surun tai kevään tai molempien tuoma hetkellinen viiraus. Mulla on nimittäin aika hurjanvärinen puserokin valmistumassa näillä näppäimillä, mutta siitä sitten lisää myöhemmin.

 Toiset perussukat neuloin Regian Tweed colorista ja itse kasviväreillä värjäämästäni langasta. Yritän nyt saada viime kesän värjäilyjä käytettyä. Muuten tuntuu pikkuisen tyhmältä värjätä lisää vain värjäämisen ilosta. Vaikka on se kyllä kivaa!


3 kommenttia:

Marja Kyy kirjoitti...

Otan sydämestäni osaa menetykseesi. Äidinikävä ei toki neulomalla poistu, mutta suruneuleille on paikkansa. Ja edeltä menneet elävät taidossa, tekevissä käsissä. Voimia suruaikaan, loppuelämään! <3

Aino P. kirjoitti...

Onpa nättejä molemmat! Varsinkin nuo ylemmät on kyllä varsin herkulliset :-)

Lord Mark kirjoitti...

Are you tired of being human, having talented brain turning to a vampire in a good posture in ten minutes, Do you want to have power and influence over others, To be charming and desirable, To have wealth, health, without delaying in a good human posture and becoming an immortal? If yes, these your chance. It's a world of vampire where life get easier,We have made so many persons vampires and have turned them rich, You will assured long life and prosperity, You shall be made to be very sensitive to mental alertness, Stronger and also very fast, You will not be restricted to walking at night only even at the very middle of broad day light you will be made to walk, This is an opportunity to have the human vampire virus to perform in a good posture. If you are interested contact us on Vampirelord7878@gmail.com